The CityGirl

Det er bare IKKE i orden!

Så har vi fået det slået helt fast! Jeg er ikke et af Guds yndlingsbørn!
Én ting er, at han fra tid til anden pisser i min café latte, men at gøre det om morgenen, når han véd, hvor anstrengt mit forhold til morgener er, siger bare alt!

I morges tog han simpelthen prisen, ved både at pisse mig op og ned ad ryggen, samt i min café latte, ved at sørge for at min cykel lige blev nappet, mens jeg var inde og købe kaffe.

Cyklen stod lige udenfor døren, og sekunder efter gjorde den ikke.
Fuldstændig desorienteret kunne man så se mig stå udenfor 7Eleven i starten af Strøget, dog med en kaffe i hånden, men ellers bare hyllet ind i ét stort spørgsmålstegn.

Jeg kan marginalt forstå det, hvis man hugger en cykel kl. 2 om natten på vej hjem fra byen. Jeg kan næsten fuldt ud forstå det, hvis man tager et gammelt vrag oppe på Nørreport – men at tage en cykel ude foran 7Eleven torsdag morgen kan jeg IKKE forstå.

Jeg går også ind for højere straffe – men mest til dem der stjæler cykler!
(Jeg ved godt hvad jeg personligt ville gøre ved disse mennesker, men det er vist ikke egnet til at publicere online)

Categories: morgen

På kanten af sindssyge » « Må jeg slå ham nu?

5 Comments

 1. mmmmm, kaffe!!!

  og JA, hvor frækt sgudda!!

  for fanden pis osse!!

 2. og nå ja forresten, vi gider altså ikke al den pis i vores kaffe!!

  word

 3. Man burde opfinde en saddel, som når cyklen var låst op, og befandt sig mere end 100 meter fra nøglen til cyklen, bliver stærkt strømførende. Men det ville desværre nok være ulovligt – pladderhumanistiskepolitikere.

 4. Leoparddrengen

  og nu har jeg mere end en gang tabt min cykelnøgle imens jeg cyklede… så jeg ville blive pænt bitter ved sådan en opfindelse :D

  CG

  Løsningen er at sætte sadlen helt vildt højt op! min cykel stod 5 timer foran Karriererbar ulåst en lørdag nat imellem 00 og 05. uden at blive stjålet, den blev flytter 100 meter, men ikke taget. så hvis du bare sørger for at få en cykel som er stor nok, så bliver den ikke stjålet!

 5. @Tårnet:
  På den anden side opdager du jo så du har tabt dine nøgler…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑