The CityGirl

2 teknikere, 1 blondine og 1 cykel

Første arbejdsdag efter påske, og det har man godt lidt kunne mærke på sine omgivelser.
Eller de virtuelle for mit vedkommende, for jeg arbejdede hjemmefra, hvilket er en anbefalelsesværdig start efter en ferie, som jeg måske tror jeg vil benytte mig af en anden gang.

Den virkelige grund var, at jeg skulle have fint besøg af TDC – eller YouSee som de kalder sig nu om dage. Da brevet kom for nogle uger siden om at de skulle komme og pille ved mine stik, tænkte “Det passer fint med frokostpausen – så tager jeg bare lige hjem der” – men ved nærmere eftertanke tænkte jeg, at når det nu var TDC/YouSee der skulle komme, så ville det nok tage længere tid end hvad de havde estimeret på papiret.

Det viste sig at være den rette beslutning! Tyve minutter før tidsfristen løb ud kom den første tekniker og pillede i stik. Efter at have rodet rundt dernede i ti minutters tid, får jeg at vide at hans kollega kommer “lige om lidt” og laver resten.
Tre kvarter senere kom den anden så, og fortæller mig at det først vil virke endnu en times tid senere. Jeg fik et par meget hurtige og overfladiske instrukser, og blev så i øvrigt efterladt med min router på gulvet.

Et par timer senere kastede jeg mig ud i det, og det virkede faktisk og med en nogenlunde acceptabel hastighed. Så takket været dovenskab fra min side har jeg ikke opsagt dem endnu, og gør det måske heller ikke alligevel.

Men hvad fanden jeg skal gøre med den router kan jeg ikke gennemskue! Stikket er fra start af sat op i det hjørne af stuen hvor der ikke er nogen stikkontakter i nærheden. Kablet til routeren er latterligt kort, så lige nu ligger den bare på gulvet, spændt ud mellem stik i væg og stikkontakt. Det har bare ikke været gennemtænkt fra deres side!
Så det er meget fint med trådløst internet, men der går bare et eller andet af det, når man er ved at falde over routeren, som nærmest er placeret midt i stuen pt….

Tilfreds med mit arbejde, men knap så tilfreds med navnet på mit netværk (“skdlfjsokdf” eller deromkring) ringede jeg til kundeservice for at høre hvordan man ændrede navnet. Selvfølgelig kan det ikke gøres endnu, men først om nogle uger, når nogle andre tager sig sammen til at aktivere et eller andet. Det ville også have været for nemt!

– Men din computer husker jo netværk og kode når du først har været på det, prøvede kundeservicemedarbejderen
– Jae…. men det kunne være at der var andre der skulle på og så er det bare nemmere at huske alt andet end “skdflsdkfjl” samt kode i samme dur….
(Og måske vil jeg bare gerne have mit netværk hedder noget totalt sejt!)

Vi afsluttede vores ufrugtbare samtale, og jeg lovede at ringe tilbage om nogle uger.

Med tyve minutter til Matas lukkede, kastede jeg mig op på min cykel – og halvvejs derhen gik det op for mig at jeg cyklede. At den rent faktisk stadig virkede, fordi den er ligesom ikke blevet brugt siden efteråret – og at den stod der hvor jeg havde efterladt den for et år siden!
Sejrsrig spankulerede jeg ind i Matas, fandt en tæskedyr balsam og cyklede hjem igen!
Hvis ikke en tæskedyr balsam virker, så klipper jeg mig korthåret – men jeg tror sgu jeg cykler på arbejde imorgen!

Categories: internet

You’re a sad little person » « Ny familie søges

7 Comments

 1. Det må vist være en mental blondine for ifølge mine kilder er du sorthåret :)

 2. The CityGirl

  15. april 2009 — 00:01

  @Morfar: Så har du ikke nogen særlig troværdige kilder ;-)

 3. Er enig – et netværk uden et hypersejt navn er ikke et rigtigt netværk!

 4. Har iøvrigt også samme problem med router og stik – men en almindelig el-forlængerledning kan udrette mirakler!

 5. Men NU virker det! . . :) wiiiifiii

 6. The CityGirl

  15. april 2009 — 14:56

  @Leoparddrengen: Præcis! Selv min far har et sejt navn til hans netværk, og så kan jeg jo ikke have sådan et kikset et….!
  Og ja, forlængerledninger er min ven – problemet er bare, at min lejlighed er plastret til med dem, og jeg lige skal gennemskue hvad der vil være den mindst farlige kombination….

  @pedrsn: Yessen!!! Og følte mig supersej med iPhone i sengen på trådløst netværk… så kan man ligesom godt se idéen med det! Altså lige indtil man står op og kommer ind i stuen og endnu engang er ved at falde over routeren…..

 7. Haha jo jeg har perfekte kilder, det er nøglen til enhver god historie, som du nok ved ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑