The CityGirl

The iGirl

Det var fredag på kontoret, og jeg sad og overvejede om jeg skulle bruge flere af mine fantastiske penge fra Skat.
Det havde jo været en god dag indtil videre, med date med Lækker Fysioterapeut, selvom jeg er ret sikker på, at han desværre ikke anså det for en date. 

Jeg havde lidt overvejet om jeg skulle købe en ny iPod, for den jeg har er jo nærmest fra ruder konges tid, med sølle 4GB! Og hvis man alligevel overvejer at købe en ny iPod kan man jo lige så godt købe en iPhone, ikk?

I lang tid forsøgte jeg at gennemskue hvor det var billigst for mig at købe den, for jeg skulle jo alligevel ikke bruge nogle af deres skod-abonnementer, men det jeg alligevel er bundet til indtil juni. Min hjerne var gået på weekend, og jeg blev nødt til at inddrage it-drengene, som heppede stort på, at jeg skulle tage springet.

Da de tilsidst fandt en god pris hos Sonofon, sagde jeg Top! Jeg skulle alligevel forbi TP Musikmarked for at hente anden sæson af Dollars, som endelig var kommet – og Sonofon butikken ligger jo lige ved siden af… 

Jeg talte længe med Allan hos Sonofon. Mens jeg fik forvirret mig selv yderligere, formåede jeg vist også at forvirre ham, for de priser it-drengene havde oplyst passede ikke helt med hvad Allan sagde.

Tilsidst stod jeg helt af. Jeg ville have den iPhone, og kunne altså ikke vente på at min hjerne skulle blive frisk. Vi nåede frem til nogle tal jeg kunne acceptere og jeg kørte kortet igennem. 

Det ville være naturligt at antage at jeg lige nu skulle stå på en bar og slynge cocktails i mine nye Loubs, men det holder mindst lige så meget at sidde i sofaen med Dollars på fjernsynet og en splinterny iPhone i hånden!

Categories: shopping

Money makes… » « 15 magiske minutter

7 Comments

 1. Pas på, det ender med at du får æble-kinder, med alt det udstyr fra det firma… :) Men til lykke med Dynasty & phone, da!

 2. Det er fedt at være rig, ikk? :-D Tillykke med endnu et godt køb :o)

 3. The CityGirl

  20. marts 2009 — 22:20

  @Leoparddrengen: tak! Og æblekinder er da meget charmerende…?
  .
  @Miss Blue Eyes: takker! Og ja, det er fantastisk at være rig! Jeg har altid vidst jeg var skabt til det ;-)

 4. @CG: Det kan de da bestemt være – men indtil du finder dine 6-7 kg kunne jeg forestille mig det kunne se lidt underligt ud?

 5. jeg nøjedes med en ny cykel :) ville hellere have haft en Iphone.. men den er sgu svær at komme på arbejde på!

 6. Eih, du sku jo vente til den næste iphååne generation blir smidt på gaden, her inden længe. :) men tillykke med den! Hva blir så det næste indkøb!?

 7. The CityGirl

  21. marts 2009 — 12:05

  @Leoparddrengen: Måske.. jeg venter lidt med æblekinderne, så!

  @Tårnet: En ny cykel er heller ikke at kimse af (selvom den selvfølgelig ikke slår en iPhone!) – og det minder mig skræmmende meget om, at jeg burde finde min frem, og give den en overhaling nede hos cykelhandleren, hvis den skal overleve endnu en sæson….

  @pedrsn: Jamen jeg fik at vide at inden længe, formentlig var ret længe…
  Jeg ved ikke hvad det næste indkøb bliver.. måske en fladskærm, men overvejer faktisk også at stoppe her, og så sætte resten til side… Skræmmende voksen-tænkning! ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑