The CityGirl

Smitter det?

Nu hvor soveværelset er blevet toptunet (hvis man lige ser bort fra poserne med creme osv.), så fik jeg lige lidt angst- og panik-tanker om det andet rod smitter, og ødelægger min Feng Shui og gode karma i soveværelset?

Jeg ved godt, at jeg burde rydde op på mit skrivebord, og min bror pointerer også hver gang han er her at “En eller anden dag så forsvinder du i det der rod!”. Men altså… smitter det? For hvis ikke der er nogen farer forbundet ved det, så går det nok med bunkerne et par uger endnu….
Og mit Post It-system fungerer stadig fuldt ud!

Categories: oprydning

Mit liv som rig » « Plads er den nye sort

3 Comments

 1. Der er da ikke noget rod…?
  .
  En af termodynamikkens love eller principper, siger vist nok, at over tid vil universet og alt i det blive mere og mere rodet – om man deraf kan sige det smitter ved jeg ikke, men det er altså noget man må regne med.
  .
  Du kan jo også vende den om, og spekulere over om ordenen kan smitte – men det tror jeg altså ikke, desværre.

 2. The CityGirl

  12. marts 2009 — 13:16

  @Leoparddrengen: Orden smitter ikke – jeg har researchet utrolig meget på det område uden nogen større succes….
  Men hvis alt alligevel bare bliver mere rodet, så er det vel ok, går jeg ud fra…

 3. Det er også min konklusion. Faktisk mener jeg del af påstanden fra termodynamikken er, at hvis man aktivt forsøger at skabe orden, føre det uvægerligt til mere uorden, bare andre steder.
  .
  Så med den bedste samvittighed gør jeg så lidt for at skabe orden som muligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑