The CityGirl

Plads er den nye sort

Mandag eftermiddag var Pingvin-Entusiasten forbi og hjælpe mig med at ommøblere soveværelse. Skabet blev vendt, sengen blev flyttet, toiletbordet blev forvist og stort set alt fik nye pladser.

For at kunne flytte alle de store ting rundt, måtte jeg selvfølgelig flytte alt det andet ud af værelset – og det kom ærlig talt lidt bag på mig hvor meget jeg kunne have derinde i kasser og lignende under sengen og andre steder. Flere sko dukkede op, gamle breve og skriverier så jeg igen for første gang i mange år, og i det hele taget var det et trip down memory lane. Dermed har jeg så fundet ud af, at de fleste ting fra min fortid var gemt under sengen, hvor de så i øvrigt røg retur.

I et kort øjeblik forsøgte jeg at kigge lidt i tingene, men at skulle gå igennem gamle dagbøger og lignende kunne jeg ikke helt overskue, så det må blive en anden dag!
I stedet kastede jeg mig ud i at få sømmet noget af alt det stof jeg havde købt i Ikea, bag på skabet. Jeg siger dig; stik mig nogle blåsøm og en hammer, og jeg kan forvandle dit hjem!
Fuck skruer og boremaskiner og andre besværlige ting! Søm og hammer er alt hvad jeg behøver!

Så nu er der plads derinde. I forhold til før er det jo nærmest en hel balsal – altså når jeg lige får placeret (eller smidt ud) poserne med cremer og hårting og produkter, som jo før havde masser af plads at boltre sig på, på toiletbordet, og som nu må affinde sig med langt mindre plads.

Hvis Feng Shui findes, så kan der kun være totalt god Feng Shui og karma derinde!

Categories: gør-det-selv

Smitter det? » « Dagens bjørne-angreb

11 Comments

 1. Nå, det er det det betyder at sømme noget stof! Da godt det kom i brug, det der IKEA indkøb.
  .
  De der poser med cremer etc – kan du ikke bare smide dem ind under sengen?

 2. Der er vist ikke mere plads under sengen, lyder det til…? :)

 3. The CityGirl

  11. marts 2009 — 16:15

  @Leoparddrengen: Nej, det virker som et forkert sted at have cremer… Også selvom det er dem man ikke rigtig bruger…

  @Ria: Og du har ret: pladsen under sengen er lidt knap ;-)

 4. Har næsten også lige muget ud under min seng – og var lang tid over at komme mig over de chokerende fund! :S ;D

 5. . . . Var lang tid OM. . . Skudda ikke OVEr . Zzz . . . :)

 6. jamen jeg har søm og indtil flere hammere.. tager du selv stof med? og kan man nedlægge veto inden du går amok med en hammer, er svært glad for at have 4 vægge i min lejlighed!
  .
  og for lige at være med, så har du taget en masse ud fra skabe og seng. sat skab og møbler op nye steder og nu mangler du bare lige at finde plads til alt det du har taget ud af skabet for at få plads i det :D.
  .
  Det lyder som mig når jeg rydder op (eller flytter rodet rundt, nok nærmere).

 7. The CityGirl

  11. marts 2009 — 19:04

  @pedrsn: Og hvorfor finder man aldrig penge eller noget i den dur?!

  @Tårnet: Nånå, du tror ikke helt på mine evner, hva’? Men ja, jeg kan godt tage stof med – hvad er du til? Blomster? Striber? Prikker? Svensk træhus idyl?

 8. Jeg finder jævnligt penge når jeg rydder op, mest når jeg nærmer mig jakkesæt sæsonen og sender mine afsted til rens. der ligger sjovt nok altid penge i de sæt der har været brugt nytår og til julefrokosten….
  .
  .
  Jeg tror faktisk prikker kunne være pænt, det svenske træhus idyl er jeg ikke så meget til, det minder for meget om den tid jeg har brugt i svenske jagthytter uden strøm og varmt vand:)

 9. Ha ha – det var præcis det samme, da jeg for nylig flyttede. Papirdynger, der udgjorde en sand tidsmaskine, som dækkede hele den tid, jeg havde boet i lejligheden. :D
   
  >@Ria: Og du har ret: pladsen under sengen er lidt knap ;-)
   
  Så må du have dig en større seng.

 10. The CityGirl

  12. marts 2009 — 13:14

  @Tårnet: Hvis man kan finde penge når man rydder op hos dig, er det lige før jeg melder mig til en oprydning ;-)

  Hmm.. prikker… så skal jeg lige i Ikea igen, da jeg ikke lige ligger inde med noget prikket stof… Hvor mange kvm væg taler vi om? ;-)

  @Ulrik: Og hvorfor smider man aldrig noget ud undervejs, når man så ved f.eks. en flytning meget hurtigt kan få smidt størstedelen ud?! Det er lidt pudsigt….

  Jeg ville faktisk gerne have en større seng, men da jeg har en 180×200 så skal jeg vist ud og have den specialbygget… Har bare altid syntes det ville være lidt sejt med en 200×200…. ved ikke hvorfor…. ;-)

 11. >Og hvorfor smider man aldrig noget ud undervejs, når man så ved f.eks. en flytning meget hurtigt kan få smidt størstedelen ud?!
   
  Ja, det er vist et af de spørgsmål, som videnskaben ikke har fundet svar på endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑