The CityGirl

Kære Klaus Bondam

Nu synes jeg det er på tide at du tager ansvar for dit område, herunder i særdeleshed parkering i København.
Jeg er træt af at kæmpe om territorier med dine små soldater, der render rundt og udøver millimeterdemokrati, grænsende til diktatur.

Hvis jeg nu kunne se, at mine utallige 510 kr. gik til noget fornuftigt, eller at de i det mindste blev udskrevet når bilen virkelig stod i vejen, så kunne det være, at vi kunne mødes på midten.
Men jeg ser hverken forbedring af parkeringsforhold eller relevante udskrivelser af bøder.

Jeg tror vi alle er klar over, at der ikke er nogen der ønsker at parkere ulovligt – for hvilket statement ville der være i det? Vi ønsker alle at finde en lovlig parkeringsplads, og nogen gange så ender det i en parkering der er 9,5 meter fra hjørnet i stedet for 10. Eller også ender det i at bilen bliver flyttet 7.04 i stedet for 7.00.

Men der har dine små soldater allerede været ude og smidt bøder i forruden. Med de taktikker du kører, er det svært at se, at det handler om trafiksikkerhed og gode trafikforhold – men snarere om at skovle så mange penge ind som muligt. Dette understøttes også af, at man som bilist i København véd hvilke gader parkeringsvagterne starter i, fordi der er flest mulige penge at kradse ind der.

Jeg er holdt op med at betale mine bøder, fordi de er urimelige og fuldstændig ude af trit med den normale verden. Jeg nægter at betale en bøde der er udskrevet 7.02 når jeg er kommet ned 7.04 for at flytte bilen. Jeg nægter at betale for en bil der var parkeret 9,5 meter fra hjørnet i stedet for 10. Det er en principsag.

Og den seneste bøde, hvor I hårdnakket påstår at en indkørsel var et vejkryds, kan du stikke op et vist sted!
Ifølge jeres fine kort, hvor I har markeret hvad I mener er vejkryds, var der sjovt nok ikke en sådan markering, der hvor min bil var parkeret – FORDI DET IKKE ER ET VEJKRYDS!

Du kan i det mindste ansætte nogen der kan færdselsreglerne – også dem der tager telefonen, når man ringer for at klage. Og så gå igang med at lytte til borgerne som har masser af ideer til hvordan parkeringsforholdene kan forbedres. Jeg giver gerne en kop kaffe, hvis du er interesseret i at høre noget konstruktivt – og ikke mindst få et bedre forhold til bilisterne i stedet for at bekrige dem!

Bedste hilsner
The CityGirl

Categories: parkering

Var det lige en laks? » « Bryster i fri dressur

6 Comments

 1. Efter at have læst dit indlæg gled mine øjne over til højre for at se, hvad den røde Filofax sagde… og et kort sekund troede jeg, der stod “Kaffe med Bondam”! Effektivt brev må man sige… ;)

 2. Jeg beklager, som notorisk bilhader er det ikke en sag jeg kan hidse mig så meget op over.
  .
  Men hvis du alligevel har fat i ham dér bøssernes Kennedy, kan du så ikke også få forklaret ham, at det han har lavet på Svineryggen er ret gakgak?

 3. The CityGirl

  23. marts 2009 — 13:27

  @Ria: Griner! Ja, det ville sgu have været fantastisk! ;-)

 4. Held og lykke siger jeg bare :)

 5. Ja, jeg forstår jo stadig ikke, at du gider København … Jeg tror såmænd slet ikke, at de københavnske politikere ønsker biler i byen, så de forbedringer af parkeringsforholdene skal du vist ikke regne med. :(

  Hvad jeg heller ikke forstår er, hvad det er for mennesker, der vælger at blive parkeringsperle. Tænk at vælge et job, der decideret går ud på at ødelægge andre menneskers dag?

 6. The CityGirl

  24. marts 2009 — 21:22

  @Morfar: Tak!

  @Ulrik: Nej, vi bliver vist aldrig enige om Kbh ;-)
  Og ja, de vil gerne have bilerne ud af byen – men slet ikke at gøre noget afhjælper jo ingenting…

  Parkeringsperle! Genial brug af ordet perle! I love it!!
  (Og jeg fatter heller ikke at man vil det – tror jeg skulle have en pistol i ryggen for at udføre det arbejde…)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑