The CityGirl

The Dirtiest Word

Lige så snart jeg kunne slippe afsted med det, flygtede jeg fra forstæderne og ind til byen. Jeg elskede at tage toget ind til København og gå ned af Strøget, og da jeg blev gammel nok til at flytte hjemmefra, var jeg også den der var skredet fra forstads-idyllen, og ind til København.

Siden jeg flyttede hjemmefra, har jeg haft enkelte andre affærer. Jeg prøvede at få noget holdbart op at stå med Århus, men det gik i vasken (til Århus’ forsvar var det ikke byen, men andre ting, der gik i vasken).
Senere flirtede jeg lidt med nogle andre storbyer – dog mest på afstand.

Jeg prøvede endda at have en ægte skummel affære med London, bag om ryggen på København, men det var bare et hurtigt fix og kun noget der var sporadisk sjovt – det blev aldrig til den ægte kærlighed, selvom jeg virkelig prøvede.
Selvom jeg endda blev taget for at være ægte londoner, af de andre londonere, bed byen bare ikke rigtig på mig. Det var sjovt mens det stod på, og vi havde nogle vilde shoppeture og andre ting sammen, men mere var der ikke i det.

Jeg kan godt lide London, jeg nyder at være i Berlin og jeg vil rigtig gerne tilbage til både Paris, Barcelona og Rom – men min store kærlighed er København.
Og let’s face it; det er det mest holdbare forhold jeg har haft til dags dato! Vi kører på niende år og har snart ti-års dag.
Så længe vi er på samme side, og har afstemte forventninger til hinanden så kører det helt fint!

Det er præcis som med alle andre store kærligheder: Hvis forventningerne ikke er de samme, så bliver man røvrendt af noget der ligner en krydsning mellem en midtlivskrise og en idiot.
København og jeg har endnu ikke røvrendt hinanden, og jeg tror heller ikke det kommer til at ske – indtil videre opfører vi os jo begge eksemplarisk!

Categories: københavn

Undskyld, er du nøgen? » « Søndag med søndag på

8 Comments

 1. Hvad så med Frederiksberg?

 2. Præcis sådan har jeg det også med København. Har boet i Paris og er også fascineret af London og New York, men selvom jeg nok gerne vil ud og leve i andre byer igen, så er det i København, jeg føler mig hjemme. :-)

 3. The CityGirl

  9. februar 2009 — 11:03

  @Allan Schmidt: Frederiksberg er jo ikke en del af København – den ligger bare skide upraktisk midt i det hele… Men den har som sådan ikke noget med sagen at gøre….

  @Belle Blues: Dejligt med en “allieret” ;-)

 4. Jeg har engang boet i forstæderne….akkke ja akke ja, eller det gør jeg jo stadig…

  Smørum rules! …eh…

  sory jeg er fuld.

 5. Jeg er principielt enig med CG, Frederiksberg har ikke på den måde noget med København at gøre.

  Men tillader mig dog som Frederiksberg-borger også at holde meget af København – men føler mig vel også tildels som udlands-Københavner, har trods alt boet på Østerbro i 18 år i min barndom/ungdom.

  Men hvis vi skal tale København/Frederiksberg forhold – kan i Køwenhavner-snu’er fortælle mig hvad det lige er jeres gale Borgmester Bondam har gang i 50 meter fra mit hjem, langs Skt Jørgens Sø?

  Jeg mener: han ville absolut have flere cykler, men der køre færre nu end da det var ulovligt. Måske fordi der er halvt så meget plads, fordi halvdelen af banen er plastret til med noget underligt grus/asfalt som ingen kan holde ud at gå eller løbe i, så alle går i cykelbanen. Og så har han jo lige fået fjernet alle bænke langs den ene af halvdelene, for ellers kunne han jo godt se det var et problem at få plads til en cykelsti, så nu er der ingen steder at drikke sine bajere der, hvilket vil betyde stor nedgang i indtægt hos mange flaskesamlere til sommer.

  Men det er jo også kun Frederiksbergborgere hans galskab går udover, ellers skulle han nok være blevet stoppet.

  /Hilsen fra Leoparddrengen
  Beboer i Danmarks tættest befolkede kommune

 6. Sigh. . Jeg har åsse engang haft en skummel affære med London . . eller hed han Lindon . . Lennart. . . Ai, ka sgu ik huske – så gammel er jeg, men skummelt, DET var det! . . .

 7. The CityGirl

  9. februar 2009 — 23:20

  @Morfar: Ok

  @Leoparddrengen: Hvad Bondam gør, ved kun Bondam – måske også dem der stemt på ham, for det er der vel nogen der har gjort.

  @pedrsn: Hvis du har haft en affære med en der hed Lennart, var det med garanti skummelt! Og sådan noget skal du holde dig fra!

 8. @CG: Næ, nej, sådan spiller klaveret ikke!

  I Københavnere må tage ansvar for jeres Borgmestre (alle 5) – ligemeget om I har stemt på dem eller ej – sådan er det. Lissom amerikanerne måtte tage ansvar for Bush… Og vi må for Mads Lebech – nånej, han er gået af; så ham den nye som ingen aner hvad hedder, eller for den sags skyld har stemt på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑