The CityGirl

Søndag med søndag på

For en gangs skyld vågnede jeg på den kække side af kl. 12, og da det gik op for mig at uret virkelig viste lidt i ti og ikke noget andet, stod jeg glad op og tændte for radioen. For første gang i lang tid var jeg oppe og vågen til at høre ‘Mads og Monopolet’ – men glæden var kort for det var hverken Mads eller Monopolet der kom ud af højtalerne, men i stedet den altid top belastende Huxi Bach.

Folk med tjek på tingene ved selvfølgelig at Mads og Monopolet er lørdag formiddag, og IKKE søndag. Inde i mit hoved er det bare programlagt til søndag formiddag, da jeg synes det passer bedre der – og fordi jeg aldrig rigtig kan huske hvornår ting bliver sendt.

Så jeg blev dobbelt-straffet med forkert radioprogram og kække Huxi Bach, som ikke er god at vågne til, med mindre man skal forberede sig mentalt til et slagsmål; det eneste man har lyst til efter at have lyttet til ham, er at slå på et eller andet, og egentlig helst ham.

Men han skal ikke kun have kritik, for det gode ved ham er, at man hurtigere kommer i omdrejninger og kommer ned og får købt ind til søndagen; morgenbrød, smoothie, kaffe, smøger, chokolade og toiletpapir – alle de ting som man af uransagelige årsager altid er løbet tør for på en søndag.

Så nu er jeg klar til søndag med søndag på!

Categories: weekend

The Dirtiest Word » « Skal – skal ikke?

10 Comments

 1. I modsætning til Felix Smith har han rent faktisk lidt mellem ørerne den gode H. Bach.

 2. The CityGirl

  8. februar 2009 — 12:57

  @Morfar: Så skjuler han det sandelig godt!
  (Felix Smith har måske ikke så meget mellem ørene, men tilgengæld er han rimelig tiltalende og charmerende).

 3. de ska bare begge holde deres kæft og se godt ud!

 4. The CityGirl

  8. februar 2009 — 13:46

  @pedrsn: Hep hey! Og kan vi så ikke også lige flytte radio-programmerne rundt, så de passer til min indre programoversigt?

 5. Nu er det meget længe siden jeg har hørt noget radio, så ved ikke helt hvad I snakker om.

  Har dog umiddelbart lidt svært ved at se det fornuftige i bare at holde sin kæft og se godt ud i et radioprogram? Men altså – jeg indrømmer blankt at tiderne kan have ændret sig meget siden jeg hørte Sokkelund Radio i midtfirserne.

 6. Min teori er, at Huxi har opkøbt DR. Det er den eneste naturlige forklaring på, at det ALTID er ham, der er på skærmen/i højtaleren.

  Bare en skam, at han ikke har brugt pengene til at købe sig en voksenstemme.

 7. What? Er der rent faktisk et system?!…. altså, radio er sådan noget jeg bare tænder for og zapper indtil jeg finder noget, jeg gider høre. :P

 8. The CityGirl

  8. februar 2009 — 18:31

  @Leoparddrengen: Ja, jeg tror tiderne har ændret sig meget…

  @Linda: Så licens-pengene går bare direkte ind på Huxis konto?

  @Belle Blues: Jeps! Det er helt vildt revolutionerende – men nu har DR jo også altid været kendt for at være fremme i skoene….. ;-)

 9. Det lyder som en fantastisk dejlig søndag!

  (Og har du overvejet et podcast-abonnement på Mads og Monopolet? Så kan du overdøve Huxi på et hvert nødvendigt tidspunkt)

 10. The CityGirl

  8. februar 2009 — 23:13

  @Me/Blog-pigen: Det har også været en god søndag!
  Og nu skal du ikke være så kæk og foreslå alt det der arty farty nymodens pjat (som det alligevel endte med..) – der skal bare være de rigtige programmer når jeg tænder for radioen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑