The CityGirl

Pres en lime og pres så lidt flere

>> Hvad lavede du så fredag aften?
Nåemn…. jeg kørte bare det meste af København og Storkøbenhavn rundt for at ordne de sidste ting inden det store brag af en fest imorgen. Og så kørte jeg lige ud til mine forældre for at presse omkring en milliard lime på deres juicepresser.. Du ved, bare sådan en normal fredag aften…

Nu er det hele i hvert fald i hus, så mangler jeg bare at få ryddet op, gjort rent, andre ting i den katogori, købe noget shampoo og finde ud af hvad jeg skal have på, og så er jeg vist klar til den store fødselsdagsweekend!

Det er fandme hårdt at blive gammel….

Categories: fødselsdag

28 eller 10? » « Mande-elske-liste #3

4 Comments

  1. God fornøjelse – det skal jo nok blive muntert. Hvad er piskefløden til?

  2. The CityGirl

    14. februar 2009 — 10:42

    @Leoparddrenge: Takker! Og fløden er bare til noget madlavning, og ikke en del af festen – regner jeg i hvert fald ikke med…

  3. Sig bare til hvis der også skulle være behov for nogle Vodkasmoothies, så er jeg der som et lyn (du har vel ikke fået blender endnu?)… og du kan selv vælge hvem der skal troppe op – Zappo, Shade, Corrosive eller Leoparddrengen :)

  4. @CG: Fløde – til madlavning? Er forvirret – jeg troede ikke CG lavede mad?! (Eller i det hele taget brugte sit køkken, som burde laves om til walk-in closet.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑