The CityGirl

One tracked mind

Jeg gider virkelig ingenting lige i øjeblikket. Jeg er bare træt og uoplagt, og egentlig tilfreds med ikke at have noget liv lige nu. Hver gang en aftale bliver aflyst er det lige før jeg jubler, for så kan jeg komme hurtigere hjem til sofaen.
Det umiddelbare problem er, at når jeg så kommer hjem til sofaen, så falder jeg i søvn, sover et par timer, er så ultra vågen sent om aftenen, og kommer alt for sent i seng igen, og er igen smadret næste morgen.
Vi behøver ikke nogen eksperter for at fastslå at dette ikke er optimalt!

Idag har jeg så forsøgt at gøre en indsats for ikke at falde i søvn på sofaen, og i stedet holde mig vågen for så at kunne komme tidligt i seng.
Jeg synes ikke resultatet er optimalt.

Der skete følgende:

 • Var lige ved at købe mig fattig i Stig P på vej hjem.
 • Var lige ved at købe mig fattig i den fede sko butik i Ravnsborggade på vej hjem.
 • Tog adskillige test på cosmopolitan.com, som bl.a. afslørede at jeg har helt tjek på at ‘Turn guys on’ (“When it comes to making men’s temperature rise, you know when to crank up the heat and when to keep things cool.” … “Your sensual style carries over into bed as well. Why skip to the main course when you can slowly rev him (and you) up during a massage or languorous touch-session? With that kind of sex savvy, you can make a guy last in more ways than one.”)
 • Derudover fandt jeg også ud af at jeg er ‘Fun-Lovin Sexy’ samt at jeg er en idiot til at tiltrække fyre.
 • Derefter gik jeg i bad for at få varmen, og mens jeg stod under bruseren tænkte jeg lidt over de cosmo-tests jeg lige havde taget, og blev ærlig talt deprimeret.

For hvad nytter det, at jeg er Fun-Lovin Sexy og ved hvordan jeg skal tænde en fyr, når jeg samtidig er en idiot til at tiltrække dem?

Og så kom tillægsdepressionen, hvor det gik op for mig hvor lang tid siden det er jeg har fået sex.
Egentlig er det ikke noget nyt, da der er gået så lang tid, at jeg får konverteret de særeste ting til noget sexet i mit hoved. Nogen gange er det egentlig et under, at jeg rent faktisk opfatter hvad folk siger til mig, når jeg faktisk tænker så meget på sex som jeg gør.

Jeg prøvede i lang tid at være totalt aseksuel; prøvede lidt at overbevise mig selv om, at hvis nonner kunne gøre det, så kunne jeg vel også! But who am I kidding?! De knepper jo præsten eller også gør de noget andet, for det kan jo ikke lade sig gøre!

Men hvor der er problemer er der også løsninger, og kækt tænkte jeg “Jeg sender sgu lige The Last of The Famous International Playboys en tekst”, men opgav, da jeg godt vidste at det var et dårligt tidspunkt, og at det bare ikke fungerer sådan.

Så kom tillægsdepression nummer to, da jeg prøvede at liste mine andre muligheder:

 • I byen og finde et one night stand
 • Gå tilbage til en fuser
 • Gå på scor.dk

Og så kunne jeg ikke finde på mere, og så var det ikke sjovt at tænke på sex mere.

Categories: sex, singleliv

Februar-forelskelse » « Efterlysning!

21 Comments

 1. Iøvrigt – hvis du trænger til et råd når du ikke kan sove sent om aftenen, har jeg lige lagt et ovre hos mig:
  http://leoparddrengen.blogspot.com/2009/02/et-rad-mod-svnlshed.html

 2. Hehehehe… jeg sidder og nikker genkendende til mange af dine punkter :-) Og sikke deprimerende, de der muligheder for at få sex… men så er bonus da, at odds’ene er større for at det rent faktisk kan lade sig gøre, lige netop fordi man er en pige. Hmm.

 3. puha det kender jeg godt…. hvis der var noget der kunne gro sammen på en mand, så var det vist sket hos mig. Og er så tilpas stresset at jeg vågner når jeg i drømme lige pludseligt kommer i tanke om løsningen på et eller andet problem og så kan jeg ligge og tænke det færdigt.

  Jeg har overvejet at ramme Barcelona, Mexibar eller L.A. Bar i nærmeste fremtid og prøve at være lidt charmerende og fremme i skoene… men kender godt det der med.. at det jo kræver at man faktisk gider, for det er sådan lidt bleh, men på den anden side er det jo meget godt når man kommer afsted :D

  Jeg har en uges ferie i sverige foran mig fra lørdag, så håber på at jeg vender tilbage frisk og helt veludhvilet.

 4. At du er er træt og uoplagt har vel (også) noget med årstiden at gøre. Januar og februar er heller ikke de måneder, hvor der er mest liv i mig. Og vi er nok ikke de eneste..

 5. The CityGirl

  5. februar 2009 — 23:09

  @Leoparddrengen: Er ikke sikker på jeg kommer til at ringe, men tak for søvn-rådet ;-)

  @Mette B: Det har du faktisk ret i – det er jo nemmere når man er pige. Må prøve at tænke positivt på det! ;-)

  @Tårnet: Det lyder som om du trænger til den uge i Sverige! Jeg håber du får det ud af den, som du trænger til…. ;-)

  @Ulrik: Helt sikkert! Det har absolut noget med årstiden at gøre! Normalt bider vinter-ladheden bare ikke så meget på mig, plus at det bare er tusind gange så meget som sådan noget “normalt” vil er. Vil bare gerne have noget ordentlig vinter med høj sol og lidt sne og lidt af den gode kulde :-)

 6. @CG: Ach, det var stikord til at du skulle brokke dig over ikke at have mit nummer – øv, altså.

  * surmuler over at være blevet obskurt afvist, men glæder sig over hvordan CG vil ærgre sig over ikke at have nummer, når hun ser de billeder der netop er uploadet *

 7. Syns, at hvis du slår de der tre ting sammen – cosmos, bytur og engangs knald – så har vi alle tiders kur mod den der trælse sofaperiode, dér!!

 8. Du kan også gøre det yderst kedelige – at gøre som din krop tilsyneladende gerne vil have: Søvn.

  Forsøg i stå op og gå i seng på samme tidspunkt i en uge eller to – også i weekenden.

  Gå i seng, når du føler dig træt. Det er kroppens måde at fortælle dig at nu skal du sove, hvis du skal op på et bestemt tidpunkt.

  Jeg ved godt at det ikke er det mest eksotiske råd. På den anden side, så kan du med (næsten) god samvittighed erklære at når nu det kedelige og fornuftige ikke virkede, så må det være tid til at prøve cosmos, bytur og uforpligtende sex.

 9. The CityGirl

  6. februar 2009 — 11:21

  @Leoparddrengen: :-)

  @pedrsn: Ja, men jeg orker bare ikke rigtig de der engangsknald; man ved jo aldrig om man har trukket en nitte eller vundet i lotto…

  @Allan Schmidt: Hmm… så bør jeg jo faktisk sove adskillige gange mens jeg er på arbejde…
  Men du har ret, og det er også det jeg nu har forsøgt på i et stykke tid – har bare ikke rigtig fået det til at virke endnu!
  Måske jeg skal give det en uge til inden jeg kaster mig ud i en anden variant ;-)

 10. Scor.dk er ikke rigtigt løsningen på noget som helst, er jeg ret overbevist om… Fik på et tidspunkt mulighed for at komme tæt på den daværende hårde kerne af brugere på sitet (uden selv at have været derinde med en profil), og det var knageme nogle forhærdede og utiltalende personager, mange af dem, både fyre og piger… Og i al den udtalte selvpromovering fuld af praleri og scorehistorier blottet for empatisk indlevelse, som de havde gang i, var det simpelthen som om at det sexede, det passionerede og det intime helt var gået fløjten… Det var hverken spændende, eksotisk eller forførende, det der foregik, men plat og grænseoverskridende på en næsten småbarnlig facon (hvis man kan tillade sig at bruge børn som sammenligningsgrundlag for scor.dk)…

  Jeg tror en løsning – som ikke er med i denne løsningsrunde, men jeg forsøger mig alligevel – ville være at opsøge de sunde og tiltalende fyres “vandhuller”, fx starte på aftenskolehold eller øvrige kurser i nogle cool ting som fotografering, kampsport eller fransk/spansk/italiensk/sprog… Eller hvilke typer af fyre man nu synes er tiltrækkende! ;)
  Man kan vist ikke gå på aftenskolehold i flyvning/luftfart, desværre, og hvis man kan uddanne sig til privatpilot, eller hvad det kunne hedde, er det sikkert én til én undervisning, ligesom køretimer, hvor du i givet fald skulle være ret heldig med underviseren… Men måske har man også nogle holdtimer med pilot-wannabes? Der er så nok ikke nogen uniformer inkluderet… ;)
  Men hey, du kunne jo tage jagttegn, finde ham den barske og spændende jægertype, og fronte elgen én gang for alle! =D

 11. @spiren

  Langt de fleste på jagttegns hold er altså ikke barske friluftstyper :) og du risikerer også at møde bløde kontornussere eller teenager. Og af en eller anden grund er det som om det med jagttegn springer en generation over. jeg kender meget meget få på min egen alder, udover mig selv, som har jagttegn, men mænd omkring 40+ og drenge omkring 16 kender jeg en del. Men nu kender jeg jo heller ikke CG’s præferencer… sååå enten en sugardaddy eller noget meget ungt kød kan det da godt være hun vil ha :)

  Jeg tror måske at et kursus i faldskærmsudspring på en lille flyveplads var en god ide. Der er mange af amatørpiloterne som kommer der i weekenderne i sommeren og snakker med de andre og passer hinandens fly…

 12. The CityGirl

  6. februar 2009 — 16:12

  @Spiren: Jeg har heller ikke rigtig lyst til at gå i gang med scor.dk.
  Måske du har ret i det med aftenskole agtigt, men problemet er bare, at jeg ikke rigtig kan forestille mig sådan noget, uden at dem jeg forestiller mig, der går til sådan noget er mega kiksede – men det er måske i virkeligheden der mændene opholder sig?
  Og du siger noget med det der jagttegn… vi har jo et hængeparti med elgen… ;-)

  @Tårnet: Hmm… ikke videre opløftende statistikker du kommer med der! Så hvis jeg vælger jagt-vejen, så får jeg valget mellem alt for ungt kød eller lidt for gamle mænd?
  Tilgengæld kan jeg godt lide dit forslag om faldskærmsudspring! Desværre vil det aldrig komme til at ske, da jeg lider af højdeskræk, som bare bliver værre år for år…. Kan man godt bare hænge ud på de små flyvepladser uden at det virker for mærkeligt?? ;-)

 13. hov hov… og mig!

  men højdeskræk er da kun en god ting, så bliver du hende den seje kvinde, på pladsen som gerne vil af med sin højdeskræk og derfor er på flyvepladsen for at blive tryg ved flyene og piloterne, inden du tager op med dem. da du har aflagt et løfte om at springe i faldskærm og derudover så har du en plan med den selvrealisation.

  så giver du indtryk af både at være feminin, mystisk, eventyrlysten, have gå-på.mod og generelt bare lidt cool. At du så ikke helt er det når du først har indfanget den ønskede pilot, jamen det er jo bare hans dårlige indflydelse på dig, så det kan du jo så bruge i samtlige diskussioner efterfølgende. for du opgav så meget for hans skyld, og så vil han ikke engang gøre xxx eller sige undskyld for y…

  se det er vejen frem!

 14. Jeg synes at det Tårnet si’r lyder som en plan! Men det bliver ude mig, jeg skal ikke nyde noget med de en-motores flyv og stofskærme som eneste mulighed for hjælp! Men dét i sig selv tyder måske på at det er en god plan! ;o)

 15. @CG:
  Du kan være fly-spotter. Det har været utrendy så længe, så mon ikke det er ved at være på vej ind?

  Med hensyn til faldskærmsspring, så er der den her lille en:

  http://www.newsobserver.com/nation_world/story/1389278.html

 16. CG: Jeg har tidligere blottet min dobbeltmoral, og må nok gøre det igen: Jeg synes også at aftenskolekurser virker både fesne og kiksede! Især, hvis man læser sådan et kursuskatalog igennem og laver en samlet vurdering af alle de drønkiksede foredrag, coachingagtige ting og kurser, man kan melde sig til – det må nødvendigvis være et ærgerligt segment af befolkningen, der er målgruppen for alt dette!
  Måske skulle jeg bare have skrevet “hold” istedet for noget med aftenskoler, et hold for kampsport, sprogtræning eller, ja, faldskærmsudspring! =)

  Tårnet: Synes det lyder skummelt med bevæbnede teenagere, der skyder dyr… =/

 17. @Spiren & CG: Jeg har på fornemmelsen at der er ret mange mænd der er til Fransk…

 18. Leo: Høhø…

 19. @Allan og CG:
  “Forsøg i stå op og gå i seng på samme tidspunkt i en uge eller to – også i weekenden.
  Gå i seng, når du føler dig træt. Det er kroppens måde at fortælle dig at nu skal du sove, hvis du skal op på et bestemt tidpunkt.”
  Det kommer _aldrig_ til at virke for os B-mennesker. Tro mig. ;)

 20. The CityGirl

  8. februar 2009 — 10:39

  @Tårnet: Så jeg skal bare lyve? Dét kan jeg godt! :-D

  @Blog-pigen: Vi skal jo bare fake den sidste del, hvis vi gør det The Tårnet Way ;-)

  @Allan Schmidt: Fly-spotter? Tror der skal mere til end mig for at gøre det trendy… Og jeg vil jo ikke komme nogen vegne med projektet, hvis dem på fly-pladsen ikke ved at det er blevet trendy at være fly-spotter… Hvis der er nogen andre der forsøger at starte det op på en trendy måde, vil jeg overveje at hoppe på bølgen! ;-)

  Spiren: Men selvom du skriver “hold” tænker vi så stadig ikke det samme? :-D
  (Med mindre det er noget super sejt)

  @Ulrik: Nej, det kommer aldrig til at virke – men som slave i et a-menneske-samfund, er jeg alligevel nødt til at forsøge og være optimistisk med det… Men det er jo en tabt kamp på forhånd og rimelig meget op ad bakke….! ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑