The CityGirl

28 eller 10?

Jeg er lige kommet i tvivl om hvor gammel det egentlig er jeg bliver.

Igår da jeg var ude hos mine forældre for at presse en millard lime, var de ikke hjemme. Derfor var det første jeg gjorde da jeg trådte ind af døren, at rende næsten hele huset rundt, for at finde min gave. Jeg kiggede selvfølgelig alle de steder, hvor jeg i årenes løb har fundet gemte gaver, og så også et par nye steder – og et eller andet sted gik jeg bare ud fra, at den lå frit fremme et sted, fordi der jo ikke er nogen grund til at gemme den når jeg ikke bor der mere.
Jeg opgav ret hurtigt, og gik igang med at presse lime, og bandede lidt over, at jeg havde meldt min ankomst, helt overbevist om, at hvis jeg ikke havde gjort det, så havde jeg fundet gaven!

I forhold til mine gave-jagter før i tiden, var den igår bestemt kun halvhjertet, for egentlig går jeg ikke så meget op i de der gaver mere. Men det er bare noget jeg skal, måske sådan en små-neurotisk ting, som den måde jeg skal røre i min café latte.

Nu har posten så lige været her, og der dumpede en pakke ind af døren. Den er fra Romantikeren, og hun har strengt skrevet på den at den først må åbnes d. 15/02!
Jeg sidder lidt og tænker, at hun kan jo ikke tjekke, hvornår jeg åbner den, og jeg da godt lige kan kigge på den nu… Hun kan jo ikke tjekke det eftersom hun ikke kommer i aften… Men så begynder jeg at tænke i konspirations-teorier om, at hun måske har allieret sig med Pingvin-Entusiasten, som tjekker op på pakken i aften, og melder tilbage om jeg har holdt mig i skindet eller ej.

Lige nu ligger pakken bare foran mig, og råber på at blive åbnet.
Var det 10 år jeg blev?

Categories: fødselsdag

Præterea censeo, Carthaginem esse delendam » « Pres en lime og pres så lidt flere

6 Comments

 1. Du må få sådan noget kikkert-kirurgi udstyr, så du kan sende en sonde ind gennem et knappenålshovedestort hul i pakken, og se hvad det er.

 2. Er fødselsdage (og jul) ikke også en af de få gange om året, hvor man lidt har LOV til at opføre sig som et barn?… Jeg har aldrig selv jagtet mine gaver – og hader, hader, hader hvis folk fortæller mig, hvad jeg får eller giver mig gaverne før dagen… men jeg kender mange, der havde det sådan som børn, og som stadig opfører sig præcis sådan hvert år!! :-)

 3. Om du bliver 28 eller 10 er vel heller ikke så vigtigt.
  Anyway, håber du har den mest fabulous fest lige nu. :)

 4. Jeg skulle da nok mene, at det er pænt vigtigt at vide, om nogen fylder 10 eller 28 – fx i forhold til, om fødselinen/-laren må holde sprutgilde eller ej..! ;)

  Men noget endnu mere forunderligt er, at en fyr helt frivilligt benytter sig af termen “fabulous”…

  Ulrik: Er du en fyr?

  CG: Håber nu også, at festen var forrygende, og at du ikke har alt for mange tømmermænd sammen med familien… Og tillykke med fødselsdagen! =D

  Hilsen vårharen (der først fylder til sommer)

 5. @Spiren: Må man ikke holde sprutgilde når man er 28, eller hvad mener du? Og fabulous er da et absolut fabulous udtryk?? (Bare spørg den britiske finansminister, han må høre det ofte… med det navn & tidernes tilstand iøvrigt taget i betragtning.)

 6. @Spiren:
  – Det er da vist (endnu) ikke blevet forbudt for 10-årige at holde sprutgilde i eget, private hjem? De skal bare have nogen over 18 til at købe varerne for dem.
  – CG skrev jo selv, at festen skulle være fabulous. Så skulle jeg da være et skarn for at komme her og håbe, at den blev noget andet?
  – Ja, det er jeg. Har du nogensinde hørt om en kvinde, der hed Ulrik? Jeg har ikke..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑