The CityGirl

Picture Perfect

Dagens horoskop: “Dårligt humør: Du kan have fået det forkerte ben ud af sengen i dag og føle dig jævnt sur og tvær. Hvorfor har du det sådan?”

I wonder why? Det er første dag på arbejde efter ferien, det er minus tusind grader udenfor og jeg har ikke sovet i nat!
Visse ting giver bare sig selv…

Det var ligesom dengang en eller anden sagde til mig: “Det er jo sjovere at være sammen med dig når du er i godt humør!”

Mmmmh…..
Det er da fint at vide at du helst vil være sammen med mig på de der solskinsdage, hvor livet er en fest, hvor fuglene synger og solen skinner fra en skyfri himmel. Men, guess what, livet er ikke en dans på roser hver dag (og aldrig om mandagen).

Det er jo på eget ansvar at være sammen med mig; jeg har aldrig lovet ligevægt og konstant smil – man ved aldrig rigtig hvad man får, om det er en fest eller bare almindelig mandags-depressivitet.

Skal vi underskrive papirer eller er en mundtlig aftale ok?
Og så er der jo bare dage som idag, hvor tingene er indlysende og hvor det er helt legitimt og ok at synes livet er uretfærdigt.

Categories: mandag

Er det her bussen til Gaza? » « Der er noget der ikke helt stemmer…

12 Comments

 1. Det er det fantastiske ved horoskoper.. altid så generelle, at alle kan genkende sig selv i dem. Altså, hvem kan ikke finde en lille smule surhed i sig på en mandag efter juleferien? ;)

  I øvrigt.. vil du ikke overveje at vise hele indlæg på forsiden? Er lidt irriterende, at man skal klikke for at læse resten af et indlæg.. men måske er det bare mig.

 2. Har fulgt din blog længe – kan du selv huske en dag for nylig, hvor du var i godt humør?
  Mit indtryk er, at du ikke er god til at se det fra den lyse side men – mere eller mindre ubevidst – ser ting og folk som modspillere og ikke medspillere.

 3. The CityGirl

  5. januar 2009 — 16:07

  @Belle Blues: Jeps, de er super-generelle – men synes nu det var liiige en tand for letkøbt at skrive det i horoskopet for første dag efter juleferien ;-)
  (Skal nok overveje at vise hele indlægget, men du skal jo alligevel klikke for at kommentere… Men lytter naturligvis til mine læsere :-) )

  @Bare en tanke: Jeg kan huske masser af dage for nylig hvor jeg var/er i godt humør – men det er ikke ensbetydende med at det er noget jeg synes jeg gider skrive om. Jeg ser ikke ting og folk som modspillere – men synes det er sjovt at sætte det lidt på spidsen, også fordi det tit er der man kan lave sarkasme og ironi. Man skal ikke tage alting så bogstaveligt – og slet ikke i blog-verdenen.
  Min blog er én ting, og mit liv noget andet – også selvom der er mange overlap og sammensmeltninger.

 4. . . Jamen . Hvorfor haaaar du det sådan? . . . . :) no shit – det var en letkøbt spådom, dér! . . Og JEG har skutte noget at indvende imod dit humør – det jo dit ! :) . . Det er også lidt på eget ansvar, at være sammen med mig. . Nemlig :) hehe

 5. Ihh Citygirl. Jeg er en utrolig trofast læser, og jeg ville også ønske hele indlæget var på forsiden.
  Det er jo ikke altid man kommenterer. :-)

 6. The CityGirl

  5. januar 2009 — 21:00

  @pedrsn: Jeg har en fornemmelse af, at vi er på samme bølgelængde ;-)

  @Clarke: Ej, altså! Begynder at føle lidt gruppepres her…. Jeg vil overveje det meget seriøst, men kan ikke love noget! :-D

 7. Vi har alle gode dage, og dårlige dage, og er forholdet, om det er så er venskab eller andet. noget værd så er der plads til det hele! Også i perioder hvor der er flere dårlige dage end gode!

  Din blog, dine regler og tanker, og møder du modspillere mere end medspillere så feel free til at rase ud ved tastaturet ;-)

  Og hvad de horoskoper angår så skal man da ikke have set alt for dybt i spåkuglen for at have regnet den ud… en mandag.. efter juleferien… i en pissekold januar måned… i en finanskrise…

 8. Os mig, Os mig, vil have hele indlægget på forsiden, er jo utålmodig efter at læse og…kunne du mon lægge et par mellemrum ind mellem venstre kant og teksten?

 9. The CityGirl

  6. januar 2009 — 18:16

  Okay, jeg giver mig! I hvert fald lige nu ;-)
  Kan ligesom se det begyndende gruppepres… Det vil blive fixet snarest!

 10. du skal ikke bukke under !!!!!

  ej heller la’ dig ditere, duh!! ;D

  de skal gennes hen til bloggen . . .

  der er dømt total bølgelængde!!

  hehee

 11. The CityGirl

  7. januar 2009 — 01:03

  @pedrsn: Men vi er jo i undertal… og der er sådan noget med demokrati og sårn…… :-D

 12. . . . men de stærkeste har magten, jo. . og VI er herre’n sygt stærke!!

  ditere. . . ajaa, sejt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑