The CityGirl

Kan vi så få ro!

Min nabo er en ung studine – jeg har kun set hende en enkelt gang eller to, og jeg vil skyde på at alderen ligger på omkring de 19-20 år tops.
Hvad jeg så ikke ser, får jeg til fulde tilbage i lyd, for pigebarnet holder fest nærmest hver dag.
Det rører mig ikke så meget; jeg er af den holdning at man skal være large, så man selv kan fyre den af engang i mellem uden at naboerne står og banker på døren og skælder ud – derudover er ejendommen (heldigvis) indrettet således at lyden mere går opad og nedad og ikke så meget til siden. Så det er meget sjældent at det generer når jeg er i min stue.

Igår var ingen undtagelse for festerne – og de fik virkelig festet igennem!
Klokken halv tre stod der en flok unge piger ude i opgangen og skreg “Emiiiiil!!! Kom nuuuuuuuu! Luk os iiiiiiind!!!”.
Det lød som om de stod i min stue og skreg det ind i mine ører. De første fem minutter var jeg ligeglad, men det fortsatte. Efter et kvarter med banken og råb og skrig orkede jeg simpelthen ikke at høre mere på de hystader, og besluttede mig for at åbne min dør og sige til dem, at der altså boede andre i opgangen og om festen ikke kunne foregå i lejligheden.

Så det gjorde jeg, og blev mødt fire skræmte ungpige-ansigter. Pigerne og Emil havde åbenbart gang i en leg hvor han syntes det var alletiders spas at lukke pigerne ude i opgangen, og engang imellem lukke døren op på klem for at smække den igen. Jae….. det er virkelig sjovt….

Idet jeg stod derude, åbnede Emil døren på klem, og så fløj det ud af mig på den mest sur-nabo-måde “Så luk da for helvede pigerne ind!”
Pigerne kvækkede med “Ja, luk os nu ind! Nu kommer der nabo-klager…..”
Jeg beherskede mig og svarede roligt og træt tilbage “Nej, men jeg synes bare festen skal foregå i lejligheden.”
Emil lukkede pigerne ind, og få sekunder efter var der også skruet lidt ned for musikken.

Jeg gik ind til mig selv igen, og bad en stille bøn om at jeg ikke ender som den sure nabo der altid klager, og så iøvrigt undrede mig over hvor unge de var; Emil og halvdelen af pigebørnene så ikke ud til at være en dag over 16.

Categories: fest

Fejl-scoring » « Faux Pas

6 Comments

 1. Hehe, ja, man kan godt pludseligt føle sig lidt gammel. ;) Men selvom fester er ok, kan man vel tage et minimum af hensyn til naboerne!

  Og synes stadig,at du skal vise hele indlægget på forsiden. Er ikke altid til at vurdere om man gider læse hele indlægget ud fra de første par linier, og på et tidspunkt bliver det bare lettere at zappe videre. Er lidt ærgerligt, synes jeg.

 2. Hos mig popper indlæggene op på Google Reader, og jeg klikker mig direkte ind på dem, for de kan heller ikke læses direkte i readeren… Men om de så kunne ville det hverken tælle for eller imod noget som helst! Hvis man har interesse i denne blog, hvad gør så det ekstra klik med musen?! I don’t get it…

 3. @Spiren

  Ja ja, jeg har vel lov til min mening.. ;-)

 4. Mit høflige sprogcenter går tilsyneladende i dvale på hverdagsnætter. De gange, jeg er gået op af trapperne for pænt at sige: “Vil I ikke være søde at skrue lidt ned?” åbner sig en sprække i mit ansigt, direkte forbundet til helvedes dyb og ud kommer “SÅ SKRUER I KRAFTEDEME NED ELLER JEG RIVER ARMENE AF JER ALLE SAMMEN OG FUCKING SLÅR JER IHJEL MED DEN VÅDE ENDE!!!”

 5. The CityGirl

  11. januar 2009 — 21:34

  @Belle Blues: Ja, det kan være lidt overvældende, når det går op for en at man lige pludselig står på den anden side, og det ikke længere er en selv der holder de store fester hver weekend, hvor naboerne klager ;-)

  (Jeg er på den der med at vise hele indlægget – problemet er bare, at det åbenbart var langt nemmere at slå til end det er lige at slå fra – så jeg skal bare lige huske at spørge min kollega på arbejde, og det er den der er glippet i sidste uge ;-) )

  @Linda: Så det er faktisk bare fysisk umuligt at sige sådan noget på en pæn måde, selvom man har intentioner om det? ;-)

 6. Sokrates brokkede sig over nutidens ungdom fpr et par tusindeår siden :) Alt er ved det gamle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑