The CityGirl

Hva’ så, Curly?

Det slog mig, at hver gang jeg er sammen med min bror, så ryger vi direkte ind i rollerne som Den Irriterende Storebror og Den Irriterende Lillesøster. Først tænkte jeg, at det jo bare er når vi hjemme hos de gamle, men jo mere jeg lige sad og tænkte efter, gik det op for mig, at det faktisk er alle steder. Om vi står på den fancy bar og slynger cocktails, om vi er ude og hive en kaffe, eller om vi er hjemme hos forældrene; rollerne bliver straks fordelt og spillet til topkarakter!

Brormand: Hva’ så, Curly?
The CityGirl: Hva’ så hvad, spasser?
Brormand: Så ikke så meget… Er du glad for dine krøller?
The CityGirl: Ja
Brormand: Der er også ligesom kommet lidt mere volume
The CityGirl: Mmmh…det kommer ligesom helt naturligt når man indfører krøller…

Min bror var i bedste irriterende-storebror-stil forleden, mens jeg bare var lidt træt. Den der kækhed, som bare bliver lidt for meget og lidt for irriterende, og som med årene faktisk begynder at blive mere og mere “kæk-onkel-eller-far-agtig” hvilket jeg stille sad og morede mig over. Synes alligevel ikke jeg ville give ham dødsstødet, og det kan være et meget godt trumfkort at have i baglommen.

Så mens brormand var storebror-irriterende, opfyldte jeg min rolle og var lillesøster-irriterende, og rakte konsekvent indover ham, mens vi spiste eller bare skar de klassiske ansigter til ham, som blev kvitteret i samme stil.
Vi kan bare ikke rigtig opføre os voksent når vi er i selskab med vores forældre.

Da vi skiltes, og jeg forsøgte at være lidt imødekommende, og spurgte hvornår vi sås igen, var han stadig alt for kæk:

The CityGirl: Hvornår ses vi?
Brormand: Vi ses når vi ses
The CityGirl: Okay…. men snart, måske?
Brormand: Man ved aldrig!

Og så var man tilbage til at skære ansigter.

Categories: familie

Find fem fejl » « Fejl-scoring

6 Comments

 1. Brødre du! De kan til tider være for kække, for brokkende eller bare generelt bagud, men de er nu meget dejlige at have i nærheden! :o)

 2. The CityGirl

  13. januar 2009 — 12:26

  @Blog-pigen: Ja, men nogengange må de sgu gerne slappe lidt af ;-)

 3. Slaaaaap af! :o)

  Men hvis min bror er som alle andre så har en opfordring til at stoppe eller slappe af den nøjagtig modsatte effekt så pas på med hvad du siger ;o)

 4. The CityGirl

  13. januar 2009 — 17:24

  @Blog-pigen: Ja, man kan ikke sige det direkte til dem!

 5. . . Men det er vildt, som man selv kan mærke, hvordan man automatisk bare falder ind i en bestemt rolle, en rolle – som man måske egentlig ikke rigtig ønsker at spille . . .

 6. @Pedrsn:

  Du har ret! Lidt den samme rolle man altid falder ind i når man er i nærheden af sine forældre.

  I mit tilfælde har jeg ihvertfald svært ved at være mig selv som jeg er nu, når jeg er i nærheden af min far.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑