The CityGirl

Fejl-scoring

Endelig har forskere fundet ud af, at kvinder ikke kan bedømme, hvor lækre mænd er, når de har drukket! *
Der er jo ikke noget nyt i det; det er bare at tage en rundspørge blandt de nærmeste kvinder og høre hvor mange gange de har prøvet det.
Jeg har mindst fire gange troet jeg havde scoret noget George Clooney-agtigt, hvorefter noget nærmest diametralt modsat lå i min seng næste morgen.

Én gang var det så grelt, at jeg ringede til Pingvin-Entusiasten og hvæsede af hende:
“Hvorfor sagde du til mig, at han var lækker?! Det er han jo ikke….
“Du virkede som om du syntes han var sød….” svarede hun
“Jeg var fuld!”
Men egentlig kunne jeg jo ikke holde hende 100% ansvarlig for at jeg selv havde overset vandrestøvlerne, det begyndende tynde hår og den stærke jyske accent.

Og det er virkelig ærgerligt når det sker; når man tror man har årets fangst liggende i sin seng, og så vågner man, og så ligger der en ved siden af en, som på ingen måde ligner det man kom hjem med aftenen før. I stedet for George Clooney, er det et eller andet halv-kikset, som aldrig kan score, som sjovt nok var den sidste der stod i baren. Han er sikkert sød nok, men det er jo bare falsk varedekleration jf. det billede der havde tegnet sig aftenen før!

Og sjovt nok er det jo altid de fyre som er mest på, og som det også er sværest at forklare hvorfor man ikke lige vil se dem igen. Man kan jo ikke sige “Undskyld, men du var altså en fejl-scoring. Se dig lige i spejlet og se så på mig. Nej vel? Javist, dit sociale cv bliver boostet, men mit bliver jo trukket ned!” – sådan noget siger man jo ikke, og derfor ender man altid med mindst en date med dem.

Det kan være man skal begynde at sagsøge øl- og spiritusvirksomhederne.
Når nu folk i stor stil sagsøger McD for at de er blevet fede, og tobaksvirksomhederne for deres rygersygdomme, så er der måske præcedens for at sagsøge øl- og spiritusvirksomhederne for fejl-scoringer?

*Må virkelig snart blive forsker, og tjene en masse penge på at offentliggøre åbenlyse ting!

Categories: mænd

Hva’ så, Curly? » « Kan vi så få ro!

6 Comments

 1. Nej nej den går ikke, jeg forudser et majbryllup!.

 2. The CityGirl

  12. januar 2009 — 15:08

  @Morfar: Med hvem? Jeg har ikke noget om bryllup stående i kalenderen, såe…

 3. Den virkelige sandhed er jo, at vi er nogle stykker som ser pænt godt ud, som har fundet på en rimelig god fidus.

  Når vi går på bar udser vi os de mest kiksede fyre som måske ligner én selv en smule – ca samme højde og hårfarve fx, og spørger hvor meget de er villige til at give for at score. En normal pris er 500 på forskud “som option”, og så 500 igen ved den aftalte overlevering. Men de virkelig ugly kan godt betale væsentligt mere.

  Så venter vi ellers til sent på natten, og lader os samle op af et rimeligt beruset skår (man har vel stil…) Når man så har fået lettet trykket, og hun er faldet i søvn sender vi en sms til den kiksede om adressen, og lukker ham ind idet vi selv går. Hvad der siden sker er virkelig ikke vores ansvar.

  Ha’ det :)

 4. The CityGirl

  12. januar 2009 — 18:50

  @Leoparddrengen: Så giver det jo lige pludselig mening…… Men synes dog det lyder sådan ret omstændigt, men hvis det virker for jer, så topdollar! ;-)

 5. Minuspoint til Leoparddrengen for at at bryde logens hemmelighedskræmmeriskode

 6. The CityGirl

  13. januar 2009 — 12:27

  @Morfar: Jeg skal nok lade være med at sige det til nogen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑