The CityGirl

En stor menu med cola light, tak!

Carrie : I do not pick the wrong guys. They pick me.
Miranda : So what, you’re like a flystrip for dysfunctional men?
Carrie : Yeah, but one of those really pretty floral scented ones. (SATC, sæson 2, afsnit 25 “Games People Play”)

Jeg har det lidt på samme måde; jeg ved ikke rigtig hvad jeg gør, og synes faktisk ikke at jeg gør særlig meget – og alligevel flokkes Midtlivskriserne omkring mig, hvor de fleste også forsøger at tage mig med i faldet, hvilket heldigvis ikke er lykkedes for nogen af dem endnu.

Efter at have haft endnu en Midtlivskrise forbi mit liv, har jeg fundet et, til tider, ganske underholdende, fællestræk for dem: At de gør mange desperate forsøg på at fremstille kvinden som den vanvittige, psykotiske part.
Desværre for dem, giver det bare utrolig meget bagslag, eftersom det får dem selv til at fremstå endnu mere vanvittige og psykotiske.

De Midtlivskriser jeg har haft at gøre med før, har altid været midt i dem, så jeg har aldrig rigtig set starten på en – før for et stykke tid siden. Og jeg må sige, at det faktisk er ganske underholdende, hvis man kan distancere sig lidt fra alt det lort der bliver kastet i ens retning.

Faktisk skal man bare forholde sig helt roligt, mens de så spasser rundt og fucker alt op. Hvis man kan blive stående ganske stille og bare lade dem skabe sig, så er det topunderholdning! Popcorn kan anbefales til forestillingen.
Måske er det lidt ondt, men når det går ud over en selv, så må man vel godt prøve at få det bedste ud af det, og det må være, at hive popcornene frem, og nyde forestillingen, hvor en mand går fra at have tjek på det, til bare at ligge og rode rundt og råbe grimme ting efter en.

Og når det går op for ham, at han langsomt er ved at miste grebet, panikker han endnu mere – ergo; mere underholdning.
Når mænd når til det efterhånden obligatoriske punkt i deres liv, som hedder Midtlivskrise, er de fuldstændig uden for rækkevidde; mentalt, medicinsk og pædagogisk. De skal bare have lov til at køre deres show, og man skal helst være så langt væk som muligt. (Nu hvor Guantanamo bliver ledig, burde man overveje at sende dem derud mens de leger Midtlivskrise).

Af uransagelige årsager, har jeg altid været alt for tæt på når mændene skal rode rundt med den del af deres liv, og selvom jeg er blevet ret ferm til at tackle idiotien og vanviddet, vil jeg gerne frabede mig det fremover.

Jeg ønsker Midtlivskriserne held og lykke i fremtiden, men underholdning eller ej, så kammer det altid lidt for meget over, og bliver altid lidt for grimt til at man orker dem – og så kan man også få for mange popcorn.

Jeg napper lige en sidste forestilling, og vil gerne bede om en stor menu med cola light, tak!

Categories: mænd, midtlivskrise

Hvad fanden er det for et mærkeligt autist-barn?! » « Senge-forviklinger

14 Comments

 1. Det lyder som om, du har nok til en hel perlekæde nu. :P

 2. Ja – altså. . . Det er derfor, at man skal holde sig til at kigge efter 80’erne!

 3. @CG:

  Ikke sandt, man kan sagtens være i 30’er… øh 40’erne uden at være i midtvejskrise. Bare se på mig – jeg er det mest afbalancerde og afklarede du kan finde. Og hvis du ikke tror på det, bitch, så er det fordi du er for fucking dum og en skide lu….

  Øh, jeg mener – det passer altså ikke. *fjerner diskret fråde fra munden, og kommer op fra gulvet*.

  @Pedrsn: Lyder rigtigt, i 80’erne tror jeg også de fleste mænd er kommet gennem midtvejskriser; men lyder måske lidt Anna Nicole Smith agtigt?

 4. @CG:

  Iøvrigt meget cool video, er det dit eget værk?

 5. Åh – fra 80’erne eller i 80’erne – svær beslutning, ja. Hmm :)

 6. The CityGirl

  26. januar 2009 — 23:22

  @Ulrik: Griner – har bestemt til en hel perlekæde nu! Spørgsmålet er så bare, om perlekæde nu er det samme som bande eller….. ;-)

  @pedrsn: Bliver de så ikke lidt for unge?

  @Leoparddrengen: Faktisk har en veninde og jeg spottet midtlivskrise helt ned i tyverne – vi venter nu spændt på at se om det er ensbetydende med at han dør når han er 50 – om midtlivskrise virkelig foregår MIDT i livet ;-)
  (Og måske var det nemmere at komme igennem midtlivskriserne i 80erne pga. Anna Nicole?)
  Og ja, videoen er eget værk. Det er de fleste af de videoer jeg smider på; synes det bliver lidt sjovere på den måde :-)

 7. @CG: Er ikke engang sikker på Anna Nicole var født i 80’erne? Ok, det var hun nu nok – men det lyder nu lidt skummelt at hun skulle hjælpe på mlk (allerede) dengang.

  Og, som sagt, ret cool video – men første gang jeg støder på én her, så vidste ikke det var del af ™’et.

  Men for at klarificere: Jeg var ikke i mlk i 80’erne, der var jeg højst i mvtmlkk*, sandsynligvis snarere mvtmvtmlkkk **.

  *mvtmlkk=midtvejs til midtlivskrise-krise
  **mvtmvtmlkkk=midtvejs til midtvejs til midtlivskrisekrise-krise

 8. Du må da selv være en prægtig årgang ’81 for at fylde 28 lige straks, så hvad skulle der nu være galt med jævnaldrende fyre, “lidt for unge”, what..?!

  Arh okay, jeg overgiver mig – troede også selv, at jeg skulle finde drømmefyren blandt de noget ældre, men nu kan jeg varmt anbefale (i hvert fald cremen af) årgang ’80 til os 81’er-girlie-girlies… ;)

 9. Kvinder peaker jo i en alder af 17 og så er det bare ned ad bakke derfra.

  Citat fra tidl. kollega

  “Faktisk sidder de bedste bryster på en der har været gravid som 16årig, fået en abort efter 7 uger hvor brysterne er vokset, og nu er gravid igen, uden at hun er vokset andre steder end brysterne.”

 10. Har du tænkt over, hvad det er ved dig, der gør, at du tiltrækker mænd med midtlivskriser? Eller hvad det siger om dig, at du er tiltrukket af dem? ;-)

  Sådan noget plejer jo at have en forklaring.. begge veje.

 11. The CityGirl

  27. januar 2009 — 13:29

  @Leoparddrengen: Har ingen ide om hvornår Anna Nicole havde sin æra; det er jo ikke mig der har MLK – men tror måske nok det mere var i 90erne ;-)
  (Og jeg tror på dig og dine forkortelser, omend du har utrolig travlt med at fortælle du ikke er nogen af delene ;-) )

  @Spiren: Egentlig vil jeg da også gerne finde nogen i de gode 80er-årgange, men alligevel ender jeg op med dårlige 70er-årgange – ved sgu ikke hvordan det går til! :-D

  @Morfar: Dengang jeg fyldte 26 fik jeg at vide, at nu var jeg peaket – så uanset hvad, så er løbet vist kørt….. ;-)

  @Belle Blues: Beats me! Synes jeg gør mig umage for at undgå dem, men enten kaster de sig ind foran mig og tager mig som gidsel, eller også afslører de først ret sent, at de faktisk har midtlivskrise. Jeg har også en fantastisk tiltrækningskraft på gifte mænd, og jeg gør altså ingenting! ;-)

 12. “omend du har utrolig travlt med at fortælle du ike er nogen af delene”

  @CG: Det kan jeg godt se, så har også måttet tænke lidt over hvor truffet jeg følte mig:
  http://leoparddrengen.blogspot.com/2009/01/midtvejskrise.html

 13. The CityGirl

  27. januar 2009 — 21:24

  @Leoparddrengen: Så er det her jeg undlader at sige, at benægtelse er et af de sikre tegn? ;-)

 14. @CG: Ja, det lyder som en god idé :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑