The CityGirl

Der er noget der ikke helt stemmer…

Der er flere ting fra denne søndag, som jeg ikke helt kan få til at passe.
Først og fremmest kan jeg på ingen måde få det til at stemme overens med min indre kalender, at min ferie er slut og jeg skal på arbejde i morgen. Romantikeren og jeg blev enige om, at vi sagtens kunne tage en uge til – ikke mindst for at få ordnet de ting, vi havde regnet med at få ordnet i ferien.
Jeg har kun nået en brøkdel af hvad jeg ville have nået – og det er endda kun hvis man læser statistikkerne til fordel for mig, og hvis man også runder lidt op.

Dernæst er det jo lige blevet isvinter udenfor, hvilket mine radiatorer har valgt at ignorere fuldstændig. Så selvom de er skruet helt op, så må jeg stadig sidde med tæppe og te, og overvejer næsten at køre ud til de gamle og smide mig foran kakkelovnen.
Fordi her er så pissekoldt er yndlingsbeskæftigelsen lige pludselig at vaske op, så jeg kan stå og få varmen ved det varme vand – og ydermere er glæden stor fordi jeg har så meget opvask, at jeg har til mindst to runder mere!

Da jeg tidligere stod ude i køkkenet og tænkte at jeg hellere måtte finde på noget aftensmad, var det som sædvanlig ikke det store mit køleskab kunne præstere. Det blev hurtigt besluttet at pasta og en stump broccoli måtte blive hovedingredienserne, og så garnerede jeg bare random med hvad jeg ellers havde af mærkelige ting.
Det endte med at smage rigtig godt, hvilket jo ikke stemmer overens med virkeligheden og jeg i et køkken. Det eneste jeg er god til at lave i et køkken er cosmos – men nu også med mærkelig pasta/broccoli-ret….

Hvis det her er tone-angivende for 2009, så ved jeg ikke helt om jeg vil være med.
Jeg vil ikke synes det er sjovt at vaske op og lave mad; jeg har altså affundet mig med at jeg ikke kan lave mad – det kan man ikke lige pludselig lave om på!
Jeg er ikke klar til at ende som en eller anden forskruet art af en husmor, som pludselig prioriterer de huslige pligter og støver af og jeg ved ikke hvad! Før jeg ved af det begynder jeg måske også at bære mine indkøb hjem i stofposer for at skåne miljøet, og siger mor-agtige ting og drikker sherry.

Hvis bare de der radiatorer virkede ordentligt, så ville det meste vel være tilbage til normalen…

Categories: uventet drejning

Picture Perfect » « Den hemmelige familie

8 Kommentarer

 1. Hvis du begynder at gå med muleposer, så skyder jeg dig. Af medlidenhed, forståes.

 2. du bør altså tage et par dates med en VVS-mand, først dit toilet og nu din radiator…. du er forhåbentlig ikke ærlig omkring standen på dine installationer når du har fremvisninger ved salget :D

 3. The CityGirl

  4. januar 2009 — 21:05

  @Linda: Tak!

  @Tårnet: Du har ret! Hvor finder man sådan nogle?? Kan man bare ringe til et VVS-firma og spørge om der er nogen der vil på date?
  (Og kunne da ikke drømme om at være ærlig omkring tilstandene når det gælder salg! Der gælder alle kneb jo….)

 4. Du kan da prøve at ringe til dem og spørge, men tror de vil starte med at grine og så måske stemple dig som lettere desperat ( altså efter billig vvs assistance!) . Det er nok bedre at møde op i nærheden af deres vandingssteder og lade dem komme til dig, så føler de også at det er dem som jagter dig :)

  Ved dog ikke helt hvor du finder de vandingssteder dog :(

 5. The CityGirl

  4. januar 2009 — 22:24

  @Tårnet: Synes ikke du er til meget hjælp her! *hrmpf*
  Hvis hverken du eller jeg kender deres vandingssteder, så er det jo lidt svært at komme videre i teksten…..
  ;-)

 6. tja jeg har da aldrig påstået at være hjælpsom, bare informativ :D sådan lidt som at inviterer til fest uden at give et husnr…

  jeg mener stadig du bør lave en håndværkerdating.dk side :)

 7. @Tårnet: Hov! Den med husnr. hænger på mig! Selve invitationen kom afsted på den rigtige sie af en hyggelig brandert, men så gik det ned af bakke derfra! og festen sluttede ligesom der.
  Jeg lover at gøre det godt igen en anden gang! :o)

  Hvad angår vandingsstederne er det så ikke bare et spørgsmål om at slå op på dgs.dk? og så finde en firmaadresse. De firmabiler må skulle vende hjem engang i løbet af eftermiddagen, og hvis en af dem skulle tro han havde tidligt fri, er det jo bare at hapse ham! ;-)

 8. The CityGirl

  4. januar 2009 — 23:30

  @Tårnet & Blog-pigen: Jep! Jeg er totalt ansvarsfri! (Som altid….)

  Og et eller andet sted virker det nemmere hvis vi bare afskaffer frostgrader end projekt “håndværker-dating”…. Eller også skal man bare flytte til et varmt land….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2019 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑