The CityGirl

Blomster-pis er vejen frem!

Jeg har visse ting i mit hjem, som jeg hverken har købt eller indført. Ting som bare har sneget sig ind, og så lige pludselig dukker op. Ting som min mor har fået listet ind.*
I flere omgange har jeg forsøgt at smide nogle juleting ud, men de vender bare tilbage – ren boomerang-effekt, og jeg fatter det ikke.
Forsøgte flere gange at smide en jule-lysestage ud, og hvert år dukkede den op omkring 1. december med et kalenderlys i – og de nisser jeg troede var gone forever, stod lige pludselig hjemme hos mine forældre.

Idag klagede jeg så lidt til min mor i telefonen over, at jeg troede jeg var ved at blive syg, hvorefter jeg fluks får at vide, at så skal jeg tage de der blomster dråber “for de er også forebyggende!”. Så har hun gud hjælpe mig sneget sådan nogle ind i mit hjem sidst jeg var syg!

I den daglige mail korrespondance med Romantikeren klagede jeg min nød, både over at føle mig lidt syg, men også at min mor prøvede at tvinge mig til at indtage det der blomster-pis. Jeg troede jeg havde en allieret, men fik blot tilbage “Jeg er enig med din mor. Forebyggende blomster-pis er vejen frem.”

Så nu har jeg indtaget forebyggende blomster-pis, og det smager omtrent sådan. Hvis ikke det hjælper går jeg tilbage til rock’n’roll-metoden med et par kodimagnyler og x antal liter juice, som kan udbygges med en bytur for at slå det helt ned med alkohol!

*Hvis jeg nogensinde bliver mor, skal jeg så meget liste alle mulige irriterende ting ind i mit barns hjem!

Categories: sygdom

Fucking blomster-pis! » « Spil for Galleriet

6 Comments

 1. er det det der inceneca .. incea . .lorte rød solhat!?

  lorte helse fanatiker juice?

  :D

 2. Jeg kan godt lide Rock’n’roll metoden. Det er en proven method..

 3. Jaja. Men fik du skrevet den sms?

 4. The CityGirl

  15. januar 2009 — 00:19

  @pedrsn: Jep! Lorte rød solhat… sådan nogle dråber man skal hælde i et glas vand…. smager ad h… til!

  @Mikael: Ja, den tager jeg også nu – synes bare det der blomster-pis har fået mig til at ligge lidende på sofaen hele aftenen, og fået det hele til at gå i den forkerte retning! Rock’n’roll-metoden holder!

  @Booty: Nej, har jo været optaget af blomster-pis

 5. Nah…den er ikke god nok…forklaringen altså…tryk nu send.

 6. The CityGirl

  15. januar 2009 — 14:09

  @Booty: Utroligt så meget du går op i det… Der er jo stadig den mulighed, at han kunne kontakte mig – det hele ligger ikke nødvendigvis på mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑