The CityGirl

Så kan julefreden godt sænke sig

Nu kan julefreden ikke andet end at sænke sig. Selv jeg må overgive mig, efter en dag med god kaffe, radio i baggrunden og almindelig ro på de fleste fronter.

Butikkerne er stort set lukket nu, maden er ved at blive lavet, jeg har håndvasket ærmet på en bluse (fordi SAMTLIGE sæberester skulle sætte sig der), har fundet ud af hvad jeg skal have på og har fået stylet de nye krøller.

Om lidt bliver den lille røde pakket med gaver, og så kører jeg sydpå til Søster, og satser på at det bliver en hyggelig aften i familiens skød.
Jeg vil prøve at lade være med at hidse mig op over alle de inkompetente bilister der findes i trafikken i disse dage, jeg vil glæde mig til at give julegaver og jeg vil for så vidt muligt forsøge at opføre mig ordentligt.

Vi ses på den anden side!

Categories: jul

Visse ting ændrer sig bare aldrig » « Jule-fri jul, tak!

1 Comment

  1. opfør dig pænt!

    jeg prøver selv på det samme . .

    det er svært!

    ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑