The CityGirl

Jule-fri jul, tak!

Det gode ved denne Lillejuleaftensdag/aften er at den næsten er overstået.
Det dårlige startede allerede inden jeg var vågen, hvor jeg halvt i søvne, som jeg altid gør, stod i køkkenet og hældte et glas juice op til mig selv. I dagens anledning ikke bare et lille hurtigt glas, men et stort velvoksent glas juice. Jeg er ikke helt sikker på hvad der skete, men sekunder efter lå al juicen udover køkkenbord og komfur.
Første tanke: Kan jeg lade det ligge?
Anden tanke: Nej
Tredje tanke: Burde jeg ikke bare gå tilbage i seng?

Efter at have fået tørret det meste af juicen op, fik jeg endelig mit glas morgen-juice, og mens jeg drak det og stille vågnede, stod jeg og kiggede fraværende på tingene på mit spisebord. Bl.a. lå min pakke med p-piller der, og lige pludselig syntes jeg den så lidt forkert ud. Som om der manglede noget. Efter at have haft en længere diskussion med mig selv inde i mit hoved, blev jeg enig med mig selv om, at jeg ikke skulle slutte på en torsdag, så der måtte altså mangle en fredag. Ergo må jeg have “den forkerte fredag” i fredags i min brandert (godt husket, i øvrigt!), men også spist “den rigtige” lørdag morgen… Kunne ikke helt forholde mig til det, og havde heller ikke tid til at finde ud konsekvenser ved overdosis af p-piller, så konstaterede at det nok gik.

Dagen fortsatte bare lidt i samme dur. Efter at have mødtes med både Pingvin-Entusiasten og Romantikeren, måtte jeg kaste mig ud i sidste omgang julegaveindkøb – også kendt som kvalificeret selvmordsforsøg.
Jule-psykopaterne var stadig ikke gået hjem, og da jeg tilsidst bare manglede min mors gave, tog jeg en dyb indånding og gik i Illum. Blot for at blive hånet af alle parfume-dullerne, som ikke særlig pænt bad mig gå i Matas, bare fordi jeg ikke ville bruge omkring en milliard på deres cremer!

Efter en time opgav jeg ideen om creme, og brugte en livline, og ringede til min far. Men han svarede bare grinende på mit spørgsmål om hvad jeg skulle give min mor med et “Hvorfor i alverden spørger du mig?!”.
Måske fordi du er gift med hende, og har været det i temmelig mange år nu!?
Eneste idé han kom med var nogle bifbilletter – et okay forslag, men nu står jeg jo lige i fucking Illum!

Til næste år køber jeg alle gaver på nettet, og vil i øvrigt gerne lukkes inde et sikkert sted i december måned! Pingvin-Entusiasten lovede at det godt kunne lade sig gøre.

Categories: jul

Så kan julefreden godt sænke sig » « Road Rage m/Jule-Psykopaterne

3 Comments

 1. nemlig! nu dén her forrykte dag snart slut – halleluja! . . Nu skal dén der anden sindsyge dag også bare overståes, så det bare Oh Joy . . JuleFreakin’Fred . . .

  dobbelt op på p.pille – det er no digity :0) og hooold nu op, hvorfor skal de der skide små piller også være så verdamt svære at holde styr på! Jeg fatter det ikke. . besværligheder altså!

  alt vel og alligevel god jul, ik!!?

 2. The CityGirl

  24. december 2008 — 01:03

  @pedrsn: Ja, jeg forstår heller ikke hvorfor man ikke kan lære et eller andet system med de p-piller, når nu vi åbenbart ikke kan lære det, selvom vi har haft ti år til det! ;-)

  Og ja, det er næsten til at overskue nu; to freakin’ dage tilbage til at krydse af!
  God jul til dig også :-)

 3. Og en GLÆDELIG jul til CityGirl og alle læserne.

  Julen er nu meget hyggelig, selvom mange efterhånden gør _lidt_ for meget ud af det, hvis du spørger mig.

  http://www.ctrl-x.dk/privat/gl%c3%a6delig-jul-2008.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑