The CityGirl

Egoistisk?

Igår var jeg på posthuset igen og hente en pakke.
Mens jeg stod og ventede på min tur, slog det mig, at alle derinde enten skulle sende eller modtage julegaver, for det er jo det man primært gør på et posthus i december måned. Det var på ingen måde mit ærende; jeg skulle bare hente den pakke med tøj, som jeg havde købt til mig selv over nettet.

Mit ærende omhandlede KUN mig – ligesom da jeg var der et par dage tidligere og hentede den nye mobil, og i et hurtigt sekund stod jeg og havde dårlig samvittighed, og tænkte, at jeg bare er vildt egoistisk, og at jeg bebyrder den i forvejen store mængde julepakkepost, med mine egne fornøjelses-indkøb.
Men samtidig slår det mig også, at jeg virkelig ikke har nogen jeg skal sende gaver til, og da jeg jo på den anden side heller ikke selv får tilsendt nogle julegaver, så er det vel i orden at jeg selv sørger for at der ankommer bare en smule spændende (pakke)post til mig.

Det er lidt den samme dårlige samvittighed der dukker op, når man logger på Facebook, og man har omkring en milliard invitationer liggende, til redde at verden via af den ene eller den anden gruppe, og man bare ikke orker.
Den dårlige samvittighed der er der lige så lang tid det tager at klikke “Ignore” til at stoppe dyremishandling, børnemishandling og krig.

Categories: jul

Liste-liv III » « Fest-løs

3 Comments

 1. naaa – p0st dk fortjener ikke din dårlige samvittighed, ej heller de der crap facebook ting dér!

  ;-)

 2. Jeg har det værre med de facebook grupper, som jeg frygter, at det bringer uheld at slette. Støttegrupper til folk med kræft, anti-voldsgrupper osv. Er derude hvor jeg mumler ‘undskyld’, når jeg sletter dem, for på den (videnskabligt beviste måde) at undgå, at det rammer nogen, jeg holder af. Men altså. For fanden. Jeg gider ikke alle de grupper, jeg gør ikke!

  Kom. Vi laver vores egen gruppe. Gruppen imod FB-grupper. Er du med?:)

 3. @pedrsn: Nej, det har du ret i – og jeg prøver også virkelig at stå imod!

  @Linda: Ja, det er mere slemt hvis man engang kom til at acceptere dem, for bagefter at komme af med dem….
  Og ja, jeg er med! Bring it on! ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑