The CityGirl

Territorie-pisning

Der findes ikke noget så simpelt og stenalder-agtigt som at pisse territorier af. Og det gør det også smukt på en eller anden måde; at man ikke bare giver efter, og lige skal ud og markere sig.
Men det kan også være lidt anstrengende i længden, når modstanderen ikke forstår det.

Således har jeg nu i et år prøvet at pisse mit territorie af overfor Parkering København, som endnu engang har kvitteret med en bøde.
Det er også lidt uretfærdigt, for vi har jo ikke de samme våben. De hiver bare en blok op og skriver 510 kr.* og en åndssvag begrundelse. Så kan jeg true dem med, at jeg vil holde ved fuldt optrukne streger eller for tæt på hjørnet eller foran en port. Det er bare ikke helt fair!

Kunne man ikke lave systemet om, så man var lige på en eller anden måde? Eller bare lytte mere til borgerne, og høre hvorfor bilen ikke var flyttet inden kl. 7, og anerkende at det var fordi man kom sent i seng pga. det amerikanske valg, og at det måske er en anelse mere vigtigt end overholdelse af deres nazi-regler!?

*Bliver for fanden snart nødt til at kalkulere med det i mit budget, og det er altså ikke i orden!

Categories: parkering

Kan du sige smerte, eller skal jeg klappe det for dig? » « Momentum

3 Comments

  1. Jeg tror, der er en lille sadist gemt i rigtigt mange parkeringsvagter. Et lille, gement magtmenneske…

    Min kæreste og jeg mødte fornyligt, på en aftengåtur (omkring kl. 01), en p-vagt i fuld uniform, på jagt efter – ja, hvad? Nattesyndere? Er det ikke fuldt ud tilladt at holde mange steder om natten? Tja, hvad ved jeg, er blot en fattig studerende uden bil, og har hverken styr på p-zoner eller ensretning…

    Vi konstaterede i hvert fald, at det da måtte være udenfor hans almindelige arbejdstid, og at det måske var rene interessetimer, han tilbragte med at jage om natten?!

    Skummel var han i hvert fald! Og de pønser, gør de, pønser på ondt! I’m sure!

  2. @Spiren: Ja, jeg har også set nogle af dem være lidt for sent ude om aftenen… Har altid bare lyst til at gå over og slå dem…. Er ikke engang sikker på at det er mennesker… væsener af en art, måske, men ikke mennesker….. ;-)

  3. Parkering København arbejder vist hele døgnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑