The CityGirl

Secret Single Behaviour

Jeg er begyndt at udvikle en hel del dårlige SSB’er, som egentlig hverken er charmerende eller feminine – og nogengange kan jeg være lidt bange for, at jeg ikke kan komme af med dem, fordi jeg kan faktisk ret godt lide dem.

Det er jo hverken charmerende eller feminint at sidde og bøvse så højt, at man er bange for at naboen kan høre det, efter man have indtaget et McD meal. Ligesom det heller ikke er særlig charmerende at tænke på hvordan man ser ud, når man ligger og sover tømmermændene ud på sofaen, og bagefter kigger sig i spejlet og forundret leder efter den mascara, som man bestemt havde puttet på tidligere – og som dermed må være tværet ud på puden.

Late night snacking er vel et eller andet sted heller ikke så charmerende, og problemet er bare, at den (dårlige) vane elsker jeg virkelig, og jeg kan bare ikke se det ske, hvis der også skal være en mand i mit liv.
Det passer bare ikke helt ind i ligningen, at der ligger en lækker mand i ens seng, og man så står op fordi man lige har lyst til en snack, og en halv time efter kommer balancerende ind i soveværelset med en fyldt tallerken med mærkelige ting. “Det er okay skat, bare sov. Jeg skal bare lige have en lille snack…”
Det holder jo ikke rigtig, med mindre man er gravid og dermed har lov til at gøre sådanne ting.

Ligesom det måske heller ikke passer ind i et parforhold, at man står op midt om natten, og pludselig sidder to timer foran computeren “fordi man lige fik en idé”.
Eller når man har været i byen med tøserne, og vælter ind ad døren (nogen gange er man jo ved at vælte døren….) og bare falder om på sengen uden at der har været en tandbørste forbi. Det gør man vel ikke.

Der er så mange dårlige vaner, som jeg har udviklet fordi der aldrig har været en mand – i hvert fald ikke på den der helt fast parforholds-måde, hvor man nærmest bor sammen, og derfor har det sådan set aldrig været et problem. Men hvis jeg nogensinde skal have sådan et forhold, så bliver jeg jo nødt til at vænne mig af med mange af de ting, og det tror jeg bare bliver svært – specielt fordi jeg virkelig elsker mange af dem, hvor ucharmerende de end er.

For hvis jeg skal være ærlig, så ville jeg ikke date mig selv, hvis alle SSB’erne lå frit fremme.

Categories: singleliv

Kobl ud og drej kontra! » « Cosmopolitisk Afbrændning

12 Comments

 1. Hehe.. det skal sgu være nogle fordele ved at være single!! :)

 2. Når du nu bliver forelsket glemmer du alle de ting der alligevel jo.

 3. @Belle Blues: Men spørgsmålet er om det ligefrem er fordele…? ;-)

  @morfar: Så jeg kan konkludere at jeg ikke har været nok forelsket før, til at lade SSB’erne falde?

 4. Forestiller man sig, at vi havde sådan et forhold, så tror jeg faktisk ikke, at du ville kunne jage mig væk med de SSB’er, du nævner her. Det skulle da lige være, hvis du samtidig var skidesur, når jeg gjorde de samme ting. :-)

  Hvis der virkelig ikke skulle andet til at ødelægge et forhold, så var det nok et spørgsmål om, hvor holdbart det forhold i forvejen var, tror jeg.

 5. @Ulrik: Jamen så skal vi vel bare være kærester? ;-)

  Det er jo ikke fordi det er dem der vil ødelægger forholdet, det er mere det, at jeg jo ikke selv synes jeg er så skide charmerende når jeg “udfører” dem, og dermed ikke har lyst til lægge det frem… eller noget i den stil… ;-)

 6. Det er godtnok ikke hver dag, en kvinde foreslår mig, at vi skal være kærester, ha ha. :D

  Men vi ville få et problem med at finde ud af, hvor vi skulle bo. Jeg gider jo ikke det (for bilister) håbløse København, og du vil ikke bo andre steder. ;)

 7. Jeg skulle mene, at jeg på langt de fleste områder opfører mig nøjagtigt lige så kikset, rodet og uansvarligt nu, i forholdet til (min) verdens dejligste kæreste, som da jeg var single for 3-4 år siden – minus flirtende adfærd og plus en grundstemning af lykke! Min kæreste tackler hele møllen af forvirret pigebarn med smil, fuld forståelse og kælenavnet “Drømmekæreste” sendt i min retning – fascinerende og forunderligt, men absolut sandt! En historie fra det virkelige liv! ;)

  Så fortvivl ikke! Du er ikke enfant terrible ud i dårlige manerer, du er bare menneskelig og bange for at vise denne fejlbarlighed og sårbarhed til en potentiel kæreste. Det behøver du slet ikke at være, du skal bare finde en sød og tilsvarende menneskelig kæreste… =)

 8. Det må være konklusionen ja :)

 9. @Ulrik: Griner! Ja, det er heller ikke så tit jeg lige kommer med sådanne forslag ;-)

  @Spiren: Puha! Det bliver mere og mere besværligt; nu skal den der kommende kæreste også være menneskelig! :-D

 10. Tror faktisk jeg roder mere nu hvor jeg har en til at rydde op efter mig – og synes det er afslappende at lade kroppens funktioner udtrykke sig uden at sige undskyld, han gør så det samme og vi må lufte ud ;-) True love my dear!

 11. @Bente: Interessant med en til at rydde op efter en…. Den vinkel havde jeg ikke lige set… Men man kan vel ikke forvente at det er alle der gider rydde op efter en? ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑