The CityGirl

NejNejNej!

Jeg synes ellers jeg har været ret flink her på det seneste, ikke udvist agressiv adfærd og skældt nogen ud, og faktisk bare holdt mig stille og roligt for mig selv.

Alligevel kan jeg nu tælle tre parkeringsbøder indenfor en tidslinie på halvanden uge! Det er ikke i orden! Og jeg har altså bare ikke råd til det skidt!
Og med den anden parkeringsbøde, som stadig ikke er betalt, er jeg oppe på 4 ubetalte parkeringsbøder, hvilket tvinger mig ud i at agere som diplomaterne og lade være med at betale. (Overvejer næsten at gå ned og male mine nummerplader blå).
Jeg har sgu ikke lige 2000 kr. til det formål!

Kan man søge tilskud til parkeringsbøder?
Findes der legater til det formål?
Eller er der bare en venlig sjæl som vil redde min røv?

Categories: parkering

Calling Mr. Right » « Aldrig mere alkohol!

13 Comments

 1. Jeg forstår (stadig) ikke, at du gider København…

 2. Mmmmh, København! Dejlige København!

 3. @Ulrik: Jeg elsker jo København! Og det er jo ret beset det længste og bedst fungerende kærlighedsforhold jeg har haft ;-)
  Hvis bare de der parkeringsvagter ville skride et andet sted hen, så kunne verden næsten blive perfekt!

  @Spiren: Præcis ;-)

 4. Rolig nu. P-væsenet sender bare skidtet til Opkrævning via SKAT som så i en enkel måned FORHØJER DIN TRÆKPROCENT TIL UANEDE HØJDER hvorved skidtet så opkræves som skat. Sådan virker det ny system i dagens Danmark.

 5. @Jan: Du siger det som om det er en god ting…. I mine ører lyder det altså ikke særlig sjovt….. :-(

 6. Kunne du ikke bare lade være med at parkere ulovligt?.. Altså, ved godt det kan være svært at finde en ledig plads PRÆCIS udenfor den gadedør, man gerne vil ind af.. men det kaan altså godt lade sig gøre at parkere lovligt, hvis man gør en indsats. ;)

 7. Det hedder en parkeringsafgift, og det gør det fordi en bøde kan appeleres det kan en afgift ikke.

  KlogeÅge.

 8. @Belle Blues: Jeg gør altså mit bedste, og kræver aldrig at der skal være en plads lige udenfor gadedøren – bare i en rimelig gåafstand…
  Og når parkeringsforholdene er som de er her i Kbh, så synes jeg godt at der kunne være nogle marginaler at løbe på, at det er ok, at man ikke holder helt 10 meter fra hjørnet, men måske kun 9 og ting i den dur.
  Hvis det havde været foran en brandhane eller en port havde jeg heller ikke brokket mig – men alle de der åndssvage små regler, som jeg mener godt kunne bøjes lidt, så vi alle kan være her! ;-)

  @Morfar: Jeg er ligeglad med hvad det hedder, det er stadig uretfærdigt!

 9. CG..

  Næh – det er bestemt ikke ment sjovt. Bare sådan, at de fleste offentlige og halvoffentlige ting nu sendes til SKAT, som så laver det der nummer med en kraftig forhøjelse af trækprocenten i en måned eller to for at hive nogen af pengene hjem.

  Det drejer sig om børnepenge, TV-licens, P-bøder o.s.v., o.s.v. så altså bare fordi man ikke gider/vil betale, så har de altså fat i den lange ende…..

  Jeg arbejder et offentligt sted, hvor vi udbetaler månedlige ydelser til en stor del af især den ældre del af befolkningen (men altså også unge og middelaldrende) og her oplevede vi, at blive kimet ned ved en månedsudbetaling, idet folk brokkede sig til os over at vi lige pludselig havde trukket dem 10% ekstra i skat. Vi var rimeligt forvirrede, indtil vi opdagede at SKAT automatisk havde forhøjet “skyldnernes” træk-procenter…….

 10. yeah de værste er dem Politiet udsteder for så ved du at de er blevet tilkaldt af en eller anden emsig person.

 11. @Morfar: Men hvis det er politiet der har udskrevet dem, er der også en del mere om snakken.

  @Jan: Tak for info, så blev jeg det klogere – selvom det ikke er sjov viden!
  Så hjælper det nok ikke at jeg går ned og maler nummerpladerne blå ;-)

 12. Hehe, dengang websitet lorteby.dk var aktivt, var der faktisk bl.a. en historie om, at man kunne – ikke male sine nummerplader, men sætte dem på bilen med velcro, og så tage dem af, hver gang man parkerede.
  Så holdt bilen jo der uden nummerplader, og det må den i 48 timer :P (websitet handlede om 2 timers parkering i brokvartererne).

 13. Jeg kan ikke lide dem der Politiet :)

  Specielt ikke Torsten Hesselbjerg og pamperHanne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑