Jeg er gået over til at drikke Nescafé – ikke fordi jeg synes det smager helt fantastisk, men fordi ellers kommer jeg bare til at drikke alt for meget kaffe, og det er unægtelig praktisk at man lige hurtig kan lave en enkelt kop (det står jeg og stener over hver morgen nu).

Og helt skidt smager det jo heller ikke, og så minder det mig utrolig meget om dengang jeg var studerende, hvor min gamle veninde og jeg drak det i store mængder (tanken om at lave en hel kande kaffe, slog os åbenbart ikke dengang).

Det var så stor en del af vores liv, at vi ligefrem fik det indarbejdet i vores sprog på en måde, ved at en kop kaffe blev til “en lille Nessie” og når man havde trang til det var man “Essie efter lidt Nessie”.

Men det var jo også dengang man gjorde hvad som helst for en overspringshandling, så man ikke behøvede at læse en kedelig bog. Det kunne være man skulle blive studerende igen; jeg tror jeg vil være endnu bedre til det nu, og jeg har jo allerede Nessien.