The CityGirl

Flying high on love!

…eller noget i den dur…
Ja, jeg er en drengerøv og en nørd inderst inde, og kan tit ikke få armene ned over computer-geil og gadgets. Så da det lykkedes mig at få fat i og få installeret nogle længe manglede programmer på mac’en, har jublen ingen ende ville tage! Nu slipper jeg nemlig for nogensinde at åbne min pc igen (med mindre jeg skal på netbank, men det taler vi ikke om…).

Nogen gange er det skønt at være blondine, så man på mest uskyldige måde kan spørge sine drengevenner om ”Kan det virkelig passe, at man ikke kan….?”, for få timer efter at få en besked om at man kan hentet skidtet ned fra deres server.

Categories: mac

God røv? » « Pervers, skide skade

2 Comments

  1. Netbank? Du skal da bare have sådan et active card – så kan du godt bruge mac til netbank. Gør vi begge herhjemme. Det er også meget mere sikkert end pc metoden.

  2. @julie: Det må jeg vist lige se nærmere på…. ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑