The CityGirl

At være eller ikke at være en Dramaqueen

Jeg indrømmer gerne, at jeg kan være en dramaqueen; en anser det faktisk for en frynsegode, som man kan benytte, når man er endt i jobbet som kvinde.
Men det er en frynsegode, der skal bruges med omhu. For det går ikke, at hver gang en mand er et røvhul, en veninde er uenig eller ekspedienten er en idiot, at man så ruller den store dramaqueen ud. Når frynsegoden misbruges giver det bagslag, og lige pludselig er alle kvinder kategoriseret som Dramaqueens, med underkategorierne: Hystade, Psycho-kælling, Bitterfisse, Bitch og Rablende.
Og det er desværre der hvor vi er nu, og umiddelbart ser det ud til at vi gerne vil det selv.

For efter at jeg havde læst en artikel/debat på Cosmopolitan.
med overskriften “If you could say anything to your ex-boyfriend what would it be?”, undrede jeg mig over, at den mest fremherskende stemning var hævn og åh-hvor-er-jeg-bare-et-offer.

Det er ikke fordi jeg ikke er tilhænger af hævn, eller at have lidt ondt af sig selv. Men jeg sad og tænkte over hvad JEG ville sige til mine ekser. Nogen af dem har jeg intet jeg vil sige til dem, andre vil jeg måske være lidt voksen og sige undskyld til, og til den sidste kategori vil jeg ikke engang værdige en tanke eller et ord, men hvis jeg blev tvunget ville jeg nok bare spørge dem om, hvordan de selv synes det går. Ikke noget drama.

Ja, det kan da godt være han var et røvhul, men hvis du ikke har haft kontakt med ham i flere år, og du stadig gerne vil brænde hans hus ned, mens du skriger “HVORFOR???”, så tror jeg du skal søge professionel hjælp.

Kom nu, kvinder! En god lille hævn i ny og næ, en tudetur hist og pist og en enkelt afbrænding af billeder er okay, men kan vi ikke tage os sammen? Stramme ballerne, løfte i flok og kun være Dramaqueens når det er strengt nødvendigt?

For nogengange er det næsten nok at være kvinde for at få prædikatet Dramaqueen, mens man stille tænker “Jeg spurgte bare om….”…..

Categories: kvinder

Vild med…. cosmo? » « At pisse eller ej

3 Comments

  1. “..hvis du ikke har haft kontakt med ham i flere år, og du stadig gerne vil brænde hans hus ned, mens du skriger “HVORFOR???”, så tror jeg du skal søge professionel hjælp.”

    Hehe.. hvor er det fedt skrevet – og hvor har du ret! Jeg har aldrig været særlig meget dramaqueen, selvom der har været et par gange, hvor jeg nok kunne tillade mig det. Jeg har dog for mange år siden revet en kæreste til blods, da jeg opdagede, at han stadig gemte billeder af en dulle, han havde været mig utro med (og jeg skulle have været skredet for længst, I know!).. men jeg tror aldrig hans mor tilgav mig.. hmm.

  2. @Belle Blues: Vi må jo godt når situationen er rigtig. Det skal jo bare ikke udnyttes og udvandes ;-)

    @Ulrik: Haha ;-)

  3. Nu fik du mig til at tænke på Sys Bjerre-sangen en gang til. :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑