The CityGirl

Kiss Kiss Bang Bang

Nå, men det var jo et eller andet med at jorden går under i morgen, og så kan jeg ikke lade være med at undre mig over, hvad jeg laver på arbejde. Burde Dommedag ikke automatisk give fri?

Umiddelbart synes jeg nemlig at der er en del andre ting jeg hellere vil bruge min sidste timer på, end at sidde foran en computer.

Jeg tænker, at der er kager der skal spises, drinks der skal drikkes, sko der skal købes og mænd der skal nedlægges inden chancen forsvinder.

Desværre deler min chef ikke samme opfattelse….

Categories: schweiz

Parallelparkeringen der gik tabt » « Tillægspunkt til Mandehade-liste #3

15 Comments

 1. Jamen hvad betyder det dog, hvad chefen mener når jorden går under i morgen *gruble*

 2. @Anden: Egentlig ikke så meget, men hvis den nu ikke går under alligevel, vil det måske bare være surt at være blevet fyret, fordi man troede den gik under…..

 3. . . . aja vi er nogle der frygter dét der tem’li meget!

  det herre uhyggeligt altså!

  sorte huller og jeg ska’ gi’ dig . . .
  . . .

 4. men gir ret!

  der er sku da meget der skal indhentes så!!!

  christ – jeg er den der er smuttet, dér!

  :0)

 5. desværre er det ikke “Big bang” teorien de starten med at teste, så ingen undergang i morgen.

  Large Hadron Collider beauty eller LHCb starter først op om et par uger, så vi har stadig lidt tid tilbage til at leve livet.

  og forresten så er der LHC ikke stærk nok til at emulerer de kræfter som dagligt foregår rundt omkring os alligevel, så desværre ingen undergang i denne omgang. men den næste dato er d. 21. december 2012, der siger den gamle mayanske kalender en stor dramatisk undergang, tror man..

  så du har lige nu 1563 dage, 9 timer, 35 min og 55 sekunder til jordens undergang (hvis vi antager at jordens undergang kører på dansk tid), er det ikke tid nok til at du kan nå at have det sjovt :)

 6. @pedrsn: Held og lykke med at nå det hele! ;-)

  @Tårnet: Så det du siger til mig er altså bare, at jeg ikke har nogen god undskyldning for at gå fra arbejde???

 7. ikke udover at solen næsten skinner over nørrebro! så det er bare om at komme hjemad.. især inden vi skal til at dukke os for pistolskud og lign senere idag!!!

 8. @Tårnet: Det er jo bare som enhver anden dag….

 9. nå jaja, men kan vi ikke fedte det ind under krig eller et eller andet, så vi er nødt til at tage hjem før det bliver for sent, så vi kan nå at komme indenfor??? det står jo i ekstrabladet og DF siger selv at det er en regulær krigszone og alt muligt!!! godt nok bor jeg ikke lige der, men jeg træner lige ved siden af, så jeg bliver jo nervøs og bange og alt muligt!

 10. @Tårnet: Så har du en undskyldning for at skippe træning ;-)
  Men jeg var oppe at træne igår, og det slap jeg jo ret levende fra; der ingen fare overhovedet… Og kunne man ikke mistænke både EB og DF for at smøre lidt tykt på?

 11. Hold da op, du får mange kommentarer på dette indlæg – jeg må huske at skrive lidt om dommedag også, hvis jeg når det ;-)

  Personligt ville jeg drikke en masse champagne, da jeg jo ikke når at opleve tømmermændene. Og så ville jeg se Bennys Badekar en sidste gang. Måske på samme tid. ;-)

 12. @CG…. nu er jeg først chokeret… tvivler du på det FINE ekstrablad’s journalistiske intregritet!!! og DF, et af DK’s største partier… hvilken fordel skulle de da kunne have af …

  nej okay, den sætning kan jeg ikke engang fuldføre :)

  @Annette
  det er da klart, det er jo sidste chance for at kommenterer på bloggen, så det er jo bare om at få sin skrivelyst styret!

 13. @Annette von Pond: Champagne! Selvfølgelig! Masser af det også!!!
  Det var en fejl fra min side, at jeg glemte den… ;-)

  @Tårnet: Nej, jeg tvivler overhovedet ikke på det…. det var bare en tanke…. ;-)

  Så den eneste grund til at du kommenterer på min blog, er fordi jorden går under imorgen? Hmm….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑