The CityGirl

Det er aldrig godt at putte mascara på med et rillet kondom

Jeg står ikke længere ved makeup-standene og afprøver forskellige ting, og kommer hjem med mere eller mindre håbløse makeup-produkter. Faktisk er jeg gået hen og blevet helt konservativ på det punkt.

Derfor overraskede jeg også mig selv, da jeg igår stod i Matas med Pingvin-Entusiasten, og pludselig havde grebet ud efter den nye mineral foundation/pudder fra Maybelline. Et mærke jeg aldrig nogensinde bruger, da min opfattelse egentlig er, at det er et skod-mærke.

Vel hjemme i lejligheden skulle det selvfølgelig afprøves.
Stilen var ligesom lagt; vi var 14 igen, og sad og lakerede hinandens negle og plukkede hinandens øjenbryn, så selvfølgelig skulle diverse makeup-ting afprøves.

Dermed skulle jeg være den nye CoverGirl (med Maybelline-produkter). Jeg fandt nogle reklamegaver frem fra Maybelline, og kunne dermed iføre mig krigsmalingen og blive den nye CoverGirl.

Men så kom min makeup-konservatismen ind; for hvad fanden er det med den der mascara-børste??
Det lykkedes at få stadset på, men som Pingvin-Entusiasten tørt konstaterede “Det er aldrig godt at putte mascara på med et rillet kondom”

Det var fint at være CoverGirl for en aften, men jeg tror nu alligevel jeg holder mig til min MAC mascara, min MAC Studio Fix, Min Lancôme kohl-streg, min YSL Touche Éclat. Ikke noget slinger i valsen. Og hvis der virkelig skal være fest, kan jeg måske lige svinge mig op til at smække noget MAC øjenskygge på, eller MAC eyeliner, og måske endda MAC læbestift eller lipgloss.
Resten vil jeg overlade til de unge.

Categories: kvinder

Hvad siger dommerne? » « You fucking bastard!

5 Comments

  1. Enig! Maybelline er noget juks! Det må de unge lege med ;-)

    og MAC… uh glæder mig til at have MAC-muligheder når jeg snart når til KBH ;-)

  2. @Mia_Mia: Dit liv vil forandres, du vil føle den ægte kærlighed og endelig forstå den større idé med at bruge makeup! ;-)

  3. Sejt jeg vil ozz gå med mækkeåb så.

  4. TCG: Hvis du nogensinde er i Sverige eller Norge, så skulle du stikke forbi tøj-, makeup- og accessory-shoppen Lindex. De har en linje med kosmetik- og accessoryløsninger à la minipakker med makeup og vådservietter til den-rappe-storbypige-på-fartens-clutch med det fængende navn… Citygirl!

    Weeeh! Dét må da slå MAC! ;)

  5. @Spiren: Jeg er nu ikke sikker på at der er noget der kan slå MAC – men er da villig til at give det et forsøg, næste gang jeg er hinsidan ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑