The CityGirl

Slap i leveren

– Vi er blevet slappe i leveren…
sagde Pingvin-Entusiasten til mig forleden, da vi var ude og drikke lidt øl – for det var virkelig bare lidt; i hvert fald i forhold til hvad det plejede at være.

Og nu er det så fredag aften, og Kynikeren kommer hjem til mig om lidt til det sædvanlige setup: diverse alkohol hos mig, ordne verdenssituationen og så ud på en eller anden bar og ordne mere verdenssituation.

Hele dagen har jeg siddet og overvejet at aflyse, og bare have en stille og rolig aften på sofaen, en lille morfar i ny og næ, og måske bestille en pizza.

Midt i pensionist-tankestrømmen ringede Brormand, og vi sludrede kort (ingen indikationer på at han er involveret i doping-skandaler). Da han spurgte om jeg skulle i byen i aften, kunne jeg ikke sige andet end ja, for ovenstående svar ville bare jo bare indikere at lillesøster var faldet af på den!

Så jeg gik i krig med mascara, eyeliner og hårspray, og tænkte “Fandme nej, om jeg vil være gammel i en alder af 27!”

Jeg er sgu ikke slap i leveren!

Categories: bytur

Negle-flosning på mænd » « Hvem skulle have vidst det…

2 Comments

  1. Hellere en slap lever end en slap .. .. ehm, andet sted.

  2. @Allan Schmidt: Bestemt!

    ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2019 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑