The CityGirl

Måske en kende kækt…

Var til frisøren efter arbejde – ikke fordi det trængte, men det gjorde jeg.
Så jeg bekendtgjorde at der skulle ske noget nu – og det gjorde der så!

Nu med halvt så meget hår som før, men jeg tror det er godt. Det er i hvert fald friskt, og nok også en kende kækt. Det er lige før det er sådan noget hår som forpligter en til også at være morgenfrisk, men nu må vi se…

Efter frisøren var jeg så meget i chok at jeg uden at tænke over det gik i Netto, og stod med en kurv midt i det hele, uden at vide hvad jeg lavede der. Så jeg stod i kø i alt for lang tid bare for at købe en leverpostej og en pakke tyggegummi, mens jeg spejlede mig i ruden, mens en kvinde med en grill-tang stod faretruende tæt på mig.

Er det ikke strafbart at bryde folks intimsfære med en grilltang når man stadig er i chok efter frisøren?

Categories: frisør

Det behårede frugts årti » « Mandehade-liste #2

2 Comments

  1. :O) Har været ved frisør i dag, og er stadig i chok over hvor mørkt det er blevet, og endte også i Netto uden at vide hvad jeg lavede der…

    Men rundede nu også en hel del andre butikker, og er en hel del fattigere. Men kan høre at frisør-chokket er en generel lidelse, så giver simpelthen bare den skylden!

  2. @Mia_Mia: Hvad skulle det ellers være? Selvfølgelig er det frisør-chokket der bærer skylden! ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑