The CityGirl

Are you fucking kidding me?!

3 måneder! 120 dage! 2880 timer! 172800 minutter! 10368000 sekunder! Og endnu flere nanosekunder…

Det er jo en tredjedel af en graviditet! Det er min opsigelsesperiode! Det er så lang tid som det sikkert tager mig at sælge lejligheden! Det er til efteråret! Det er fucking lang tid!

Og det er også så lang tid som jeg fik at vide jeg skulle vente med at have sex – altså når jeg har mødt fyren; man kan vist ikke bare tælle ned fra det sekund man har fået den besked.
Det er jo middelalderligt, gammeldags, passé og da fuldstændig umuligt!

“Det er jo så en riddertest – for jer begge”
– Ja, men det kræver jo for fanden er der er riddere tilbage derude, og det er der jo ikke. Alle de gode er taget, resten er bøsser eller røvhuller – har vi ikke slået det fast?

“Men når du så møder ham som du gerne vil noget mere seriøst med, så er jeg her, og så kommer vi igennem det.”
– Tak, Mr. Psykolog, men hvor lang tid har du egentlig tænkt dig at jeg skal gå her? For det lyder da som lidt af et livsprojekt vi så har sammen! Er du sikker på at det ikke bare er nemmere at indlægge mig, give mig noget narko og få det hele hurtigere overstået?

“Hvis han så ikke er noget efter halvanden måned så finder du ud af det der, inden tingene bliver så rodede som du har tendens til at gøre dem”
– Må man så kneppe dem farvel? Hvis han nu er lækker, selvom han ikke har nogen hjerne?
“Nej”

Efter jeg havde fået den strenge besked (som jeg stadig ikke er sikker på om jeg vil rette mig efter) mødtes jeg med Romantikeren. En stor kop kaffe og et stort stykke chokoladekage senere, kunne jeg fortælle hende hvad der udløste kagen.
“Jeg har heller aldrig set dig spise et stykke kage så intenst og så hurtigt før…”

Categories: mænd, sex

Han sagde boheme, ikke handy-woman! » « Frem med dobbelthagerne!

7 Comments

 1. bøsser og røvhuller???
  hmmmm….. hvis du går ind til det med den for ventning, at han er et røvhul, kan du bide dig selv i næsen på, at han nok skal vise sig at være det.

  dårlige forventninger har det med at blive indfriet.

 2. @Mia_Mia: Er glad for at du er enig med mig ;-)

  @kent: Det er ikke forventningen – det er virkeligheden. Naiv som jeg er, bliver jeg ved med at tro på det modsatte, men research viser jo gang på gang at det er sådan – desværre……
  Så nej, jeg er stadig naiv, men lige her var jeg jo nødt til at være bundærlig!

 3. *Gulp* 3 måneder kan være mange ting, men lige i det her tilfælde nu nok mere noget som jeg vil betegne som frygtelig laaaang tid! :-)

  Ingen tvivl om at det sikkert kan være sundt, men på ingen måde nemt!

 4. Veninden ventede et halvt år og sad så i saksen – frustrationen var så stor at ALLE (fra lægen, over kioskmanden til buschaufføren) kendte hende som ‘hende med verdens dårligste sexliv’. NEJ det ER et problem uanset hvor godt man har det på samtlige andre områder, så tjek om bilen kan køre før du forelsker dig i den (og drop dog den bizarre psyp. spørg om han nogensinde selv har fulgt det råd og hvis ja, hvor tilfreds er han med sit eget sexliv…er tilbøjelig til at tro at psyk enten er oldgammel eller af hunkøn)

 5. @Bente: Et halvt år er jo endnu længere tid….
  Men selvom det lyder vildt, så må jeg indrømme at jeg synes det giver lidt mening – og må vist så forsvare min psyk lidt; han er hverken hunkøn eller oldgammel, og havde faktisk selv prøvet det – med succes.

  Men jeg synes jo selv det lyder vildt – men det er da værd at afprøve; måske kan man gøre det, og måske kan man ikke.

 6. Tre måneder!!!! Må jeg lige bede om kammertonen engang!

  Har den kære mr. psyk overvejet at seksuel kemi også skal passe sammen? Og at det muligvis bliver endnu mere rodet hvis man nu sidder der efter 3 (TRE det er jo latterligt) måneder og er totalt forgabt i en mand som man slet ikke harmonerer seksuelt med?
  Så kan man gå der ‘resten af livet’ eller noget der føles lige så lang tid, og være frustreret indtil begge ‘giver op’…..

  Næh, den formaning kan mr. psyk stikke et sted hen hvor solen ikke skinner.

 7. @Henriette: Efter sigende skulle det ikke være noget problem, hvis man kan sammen på de andre områder, og har opbygget en intimitet i løbet af de tre måneder… eller noget…… Men jeg er mere tilbøjelig til at give dig ret ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑