The CityGirl

We knew you’d turn into a crazy spinster

Single kvinder har denne angst for at ende som “a crazy spinster” – og ærlig talt er det heller ikke en særlig flatterende titel.
Når erkendelsen for at ende sådan kommer, bliver alle råd taget til revision og alle midler taget i brug. Nogen vil kalde det desperat, andre bare vanvittigt.
Men når man begynder at nærme sig de tredve, og lægger mærke til den ændrede adfærd der udvises af ens veninder og en selv, så burde der komme et fornuftigt menneske på banen og dømme, og uddele et par røde kort!

Forleden sad jeg og talte med min niece på 9 år, som var meget bekymret for at jeg ikke havde en kæreste. Hun mente jeg havde tre valgmuligheder:

1. Blive revisor
2. Arbejde på kontor hvor man sælger flybilletter
3. Blive professionel atlet

Og overordnet for disse tre scenarier var, at når jeg havde fået en aftale med en mand, skulle jeg spille brætspil med ham mens vi skulle spise de småkager jeg havde bagt.

Det virker unægteligt meget nemt, når spillet mellem kønnene udlægges af en 9-årig – og overbevisende som hun var, begyndte jeg på et tidspunkt seriøst at overveje at blive revisor, for måske kan det gøre en ende på alle de vanvittige ting man kaster sig ud i for at undgå at blive crazy spinster.

Det kan jo være at det eksempelvis kan stoppe fænomenet drink’n’dial, som stort set altid indeholder Freudian slip pr. sms – eller hvis det bare kan forhindre de der anfald af momental sindsyge.

Det er ikke engang særlig længe siden, at jeg lavede en dobbelt: Freudian slip pr. sms godt omviklet med momental sindsyge.
Det var næsten som en Ekstra Blads historie, hvor jeg proportionalt med indtaget af alkohol fik spundet en historie ud af det blå. Hvor vi gik fra at tale om hvad vi havde gang i, og slutte af med flyvende beskyldninger om at at han bare brugte mig efter forgodtbefindende.
Jeg følte at jeg skulle sætte trumf på, så efter at manden var gået i seng, blev trumfen sendt afsted. En trumf der indeholdt stærke indikationer om, at jeg var gravid.

Da jeg vågnede næste dag i mine tømmermænd, var min telefon oversvømmet med rasende beskeder om, hvad fanden jeg havde gang i – og det var jo egentlig et fornuftigt og godt spørgsmål. Da det gik op for mig hvad jeg havde lavet, manglede jeg virkelig en delete-knap på de sms’er jeg havde sendt – eller i det mindste bare en rediger-knap.
I flere timer prøvede jeg at undvige, at lade som om jeg ikke havde set beskederne, men de fortsatte bare – og helt berettiget, for manden havde jo ret til en forklaring.
Da jeg endelig tog kontakt var det et møgfald uden lige, og med en konklusion om at jeg opførte mig som en 12 årig.
Hvad kan jeg sige? Det var en Freudian slip pr. sms…..

Måske man undgår alt dette ved at blive revisor?

Categories: single

Fucking Frederiksberg VII – nu med riskiks… » « At flashe sig selv – ufrivilligt…

7 Comments

 1. @Tårnet: Jeg tror bare hun mener “almindelig” revisor….
  Men så har hun jo ikke ret, hvis du ikke er sluppet for den slags ting… Eller måske er det køns-bestemt??

  Kurser? Umiddelbart tror jeg det ikke, men måske jeg skal overtale hende til det – vi er jo åbenbart flere der har brug for hjælp ;-)

 2. jo tak til kurser :) alt hjælp til afhjælpelse af general forvirring hjælper!

  men altså jeg har stadig ikke helt forstået hvad de 3 scenarier skulle hjælpe på?

  og så vidt jeg husker, så har du jo indrømmet at dine bageevner ikke er fantastiske, så tror du ikke du skal købe dine kager i stedet for at bage dem selv?

 3. @Tårnet: Jeg hører hende lige næste gang jeg ser hende.

  Jeg fik heller ikke helt fat i hvordan de tre scenarier skulle hjælpe, men hun var meget bestemt, og omtalte det som om det var almen viden, så tilsidst opgav jeg at finde ud af, hvad det lige var, de scenarier kunne gøre…

  Og ja, jeg sagde også til hende, at jeg ikke dur i et køkken, men det kunne ikke diskuteres; jeg skulle selv bage dem! Også selvom jeg gjorde hende opmærksom på, at manden kunne komme i livsfare af det….

 4. @CG:

  Det med revisionskontorer kan jeg ikke anbefale! Been there, done that! Var ingen succes!

  Kontor der sælger flybilletter? Findes de stadig? Er vi ikke over i noget net noget nu?

  Ergo er jeg klart mere til den sidste mulighed! Må jeg foreslå noget hækkeløb i stilet-hæle?

 5. @Mia_Mia: Og du har researchet det helt og fuldstændigt? Så vi kan godt stryge det fra listen??

  Jeg ved ikke om de kontorer stadig findes, men hun sagde faktisk at hun godt kunne skaffe mig sådan et job, hvilket jo lød ret skummelt, hvis en pige på 9 kan skaffe en et job….. ;-)

  Hækkeløb i stilethæle? Er det en sport? For der er jeg allerede, synes jeg – altså hvis hækkene kan være i overført betydning og være alt mulig andet… Og det er jeg faktisk ret professionel til………

 6. @CG:

  Nu er det jo ikke fordi jeg har været igennem samtlige revisionskontorer, så ved ikke om det kan kaldes fudstændig research… Og kan også bare jeg løb ind i nogle pragt-eksemplarer hvis opførsel ikke er værd at gentage, men du får bae ingen anbefalelser fra min side :D

  Det lyder da som om hun har kontakterne i orden!

  Jamen tænkte bare at stilethællene kunne give det en ekstra tand, og ikke mindst endnu en god grund til at købe flere sko! Og hvis du allerede er professionel så er det jo bare at klø på! Der er stadig et par måneder til OL (tror jeg nok)

 7. Togrevisor eller anden type revisor ?

  og jeg syntes ikke jeg er sluppet for den slags selvom jeg har været revisor i nogle år efterhånden… men det kan jo være at jeg gør noget forkert…

  giver hende din niece kurser?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑