The CityGirl

Jeg nedlægger veto!

Veninder har en masse uskrevne regler hinanden imellem – og det er for så vidt også godt. Det er jo noget af det, der gør venskabet unikt på den der helt specielle veninde-måde. Men ærlig talt, burde vi ikke nogen gange revidere de skide regler? Indføre nogle grænser for visse ting, og måske bandlyse helt andre.

Således sad jeg for jeg ved ikke hvilken gang og ævlede løs til Romantikeren om Mr. Booty Boy, som jo på alle måder er et fucked up forhold, som har stået på i for lang tid, på den de lidt for forkerte måder.
Lad os dog bare være ærlige; det er jo det det handler om!
Og efter at jeg havde talt stolpe op og stolpe ned, og berettet om det nyeste indenfor området, kædet emnet sammen med umulige ting (Jeg talte med min pensionsrådgiver idag… Det minder mig om, at han…. bla bla bla).

Hun lyttede, og svarede – men egentlig burde hun jo bare have sagt
“Nu har jeg hørt på de samme historier om og om igen i alt for lang tid! Nu stopper det, hvis ikke der kommer ændringer på programmet!”
For det er jo ulideligt. Når jeg selv kan høre det er ulideligt, så må det jo være helvede for min omgangskreds!

Selvom hun nogengange sætter foden ned, så er hun alligevel for sød, og lytter alt for meget, giver alt for mange råd og alt for meget tid på det.

Det burde være okay at indføre følgende sætninger:

– Jeg gider ikke høre om ham mere
– Jeg gider ikke høre om dit speciale mere
– Jeg gider ikke høre om din internetforbindelse mere
– Jeg gider ikke høre om åndsvage chef mere
– Jeg gider ikke høre om hvor mange du knepper uden resultat

For vi gider jo virkelig ikke høre om det, når der ikke er noget nyt i sagen.

Hvert venindeskab burde indeholde fem vetoer, som man kan bruge. Måske skal det hver fem pr. 10 år?
Men der er brug for vetoer, for ellers snakker vi hinanden ihjel med ligegyldige ting – de der ligegyldige områder, hvor vi alligevel har opgivet hinanden.

Categories: kvinder, veninder

Smart i en Fart » « Det er jo løgn

8 Comments

 1. Rigtige venner siger deres mening. – Også når de synes, man har ævlet alt for meget om det samme og det samme og det…

 2. @Heidi: Godt at du er med på den! ;-)

  @LOS: Det ene udelukker jo ikke det andet – og bare fordi veninder kan være for flinke betyder det ikke at de ikke kan give alt det andet.

  @Stiletten: Helt bestemt. Men rigtige venner kan også være for flinke SELVOM sandheden også bliver sagt.

 3. CG>>

  Ja er nok blevet lidt sort og hvid de sidste år ;o) – men må give Stiletten fuldstændig ret i denne sag ! ” JA siger venner” – dem kan man vel ikke bruge til så meget dybdegående til.

  I sidste ende skiller man vel så bare de rigtige venner op, fra de mindre vigtige

 4. Jeg plejer bare at holde op med at spørge til det, men veto lyder rart; Kan vi ikke lave dobbelt op på den så man flere?

 5. @Flabbergastedly: Dobbelt op? Bare at man får flere, eller er du ude i noget mere avanceret?

 6. Ja når først vi (veninderne) får gang i snakken, bliver det ofte de samme 10-15 historier der cirkulerer, og du har ret, er der ikke sket nyt i sagen er de vel ligegyldige. Jeg har til tider selv tænkt “Helt ærligt, hvorfor beder du mig ikke holde kæft, du kender jo historien”, Alligevel sidder de/vi gang på gang og lytter og nikker forstående til hinanden.
  – Jeg er med, lad os få ndført veto-retten.

 7. CG>>

  Igen får du mig denne eftermiddag til at ligge flad af grin, så kaffen skulper ud over tataturet …ups ! ;o)

  Du skal nok være lidt mere hård og skære igennem, vær lidt egoistisk – så når du taler med vennen / veninden og du høre på den samme klage sang, sygdom, problemer eller andet for 1000 gang, så spørg dig selv

  ” Giver dette mig noget positiv energi ? ”

  Bank under bordet, jeg har idag kun meget få venner jeg ikke “udvikler” mig med hver dag.

  Der sker hele tiden nye ting og situationer. Skær alt det tomme væk og nyd kun det bedste her i livet, for du lever kun engang, og hvorfor så fylde det med en masse tomt skidt og underskudsmennesker ? nej vel *S*

  Livet er som Isaac Newtons 3. formel..ja ja ..jeg har været inde på det før, men du får den lige igen ;o)

  AKTION = REAKTION
  ( Put noget smukt ind i dit liv, og så kommer det tilbage til dig)

  Det bedste hilsner her fra, imens jeg forsigtigt tørrer kaffen af bordet ;o)

 8. CG hvor er det dog rigtigt… Men sjovt nok er det kun min egen ævlen og kævlen i samme sag jeg syns er træls.
  Hvis min bedste veninde har haft det samme “problem” i længere tid og jeg kan historien udenad,så lytter jeg og giver råd.
  Men dog syns jeg egentlig vi er ret gode til at give hinanden de kærlige spark der skal til ,før vi får åbnet vorres øjne.

  Og det bedste det ved det hele: vi kan grine af os selv når det længe er overstået

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑