The CityGirl

Toiletbræt-sejren!

Nu er der kommet nyt toiletbræt på!
Far forbarmede sig og kom forbi efter arbejde, og var formentlig på nippet til at slå sin yngste datter ihjel, fordi det gamle toiletbræt jo stadig ikke var til at få af. Tilsidst, med fælles hjælp og vold, kom det af, og endelig kom det nye på!

Egentlig synes jeg ikke det nye er særlig pænt, men jeg sagde ikke noget – lovede ham bare, at jeg aldrig mere ville ringe til ham om toiletbrætter.
Har på fornemmelsen at det ikke er inden for den nærmeste fremtid, at jeg skal lufte idéerne om nye hylder diverse steder eller ny dør til badeværelset eller hvad der nu ellers er af ting der skal fikses i en gammel lejlighed…

Categories: voksen

Das Strecken-Bettuch! » « “Demokratisk Design” my ass…

7 Comments

 1. Daddy to the rescue – Sådan en er altid god at have i baghånden :O)

 2. Ja, det er det helt bestemt!
  Men man skal også passe på ikke at overdrive det – det er ligesom om der er kvote på nu, jo ældre man bliver… ;-)

 3. Mon ikke du stadig kan presse lidt arbejde ud af ham ?

  Du skal bare bruge tricket med at låne en masse af hans værktøj, under påskud af ville lave det hele selv. Og så glemme at aflevere det igen.
  Når han så kommer på besøg og vil have noget af det med hjem, så har du liiiige et par udvalgte småting som du ikke liiiige har nået at få fikset.

  Var jeg lidt for fræk der ???

  ;-)

 4. @Qrt: Helt udemærket ide, bortset fra det faktum, at min far på ingen måde vil tro på at jeg selv vil kaste mig ud i sådanne projekter – han har jo fikset så meget for mig, at han med sikkerhed ved at jeg ikke gør sådan noget ;-)

  Så det vil ærlig talt være lidt mærkeligt hvis jeg lige pludselig springer ud som den handy håndværker-type, tror du ikke?

 5. @Qrt:
  Kæft, du er ovenpå her til aften!! Har konen været vild i dag eller…?

  Hm… Var jeg lidt for fræk der ??? :-P

 6. @Morfar: Nej, bare far på den helt almindelige måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑