The CityGirl

Hårsprayens første sygedag

Det er dagen derpå, efter de helt store mediebegivenheder, og jeg må indrømme at jeg er lidt mat i betrækket. Er sgu ikke vant til at se så meget fjernsyn på én gang. Måske var det også derfor jeg ikke opfattede at Norge rent faktisk gav os 12 point – jeg tror, at jeg bare var så optaget af at rase over, at alle andre gav Norge point, hvilket man jo ikke rigtig kunne forstå.
Nuvel, det er overstået, stort set glemt og vi skal videre i teksten.

Inden jeg gik i seng igår, fik jeg lige ryddet lidt op efter Romanikerens og mit raid. Uheldigvis tabte jeg den nye hårspray, som vi havde analyseret på lige fod med vores bryster. Den plasticflaske hårsprayen befandt sig i gik pronto i stykker! Helt fantastisk at give 100 kr for noget, som åbenbart bare er noget billigt lort!
Men klokken var halv to og jeg var desperat for at redde min hårspray! Så fik nødtørftigt hældt resterne over på en vandflaske, som jeg så idag står og ser på, og ikke rigtig kan se hvad jeg skal bruge det til… Spray-tingen kan jo ikke skrues på vandflasken, så hvad fanden gør man så?

Må lige finde ud af hvordan jeg skal gribe den kvartfyldte vandflaske, med den lilla væske, an inden imorgen når jeg skal på arbejde. Ellers må jeg vel bare melde mig syg med begrundelsen “Hårsprayens første sygedag”.
Når jeg nu ikke har noget barn jeg kan bruge som undskyldning, vil det da kun være fair!

Categories: single

Er I på syre? » « Fransk + dansk = græsk?

8 Comments

 1. Har du overvejet en af de der forstøver-tingester man bruger til strygetøj?

  Eller bare smide lortet ud og lade være med at græde over spildt hårspray? ;-)

 2. Miia>> Griner….Ja CG …. må indrømme og give Mia ret!

  …….men vælger ikke at gå dybere ind i denne diskutionen, omkring hårspray og andre kvinde produkter, da jeg nødigt ønsker at blive anklaget for at bære samme seksualitet som en vis anden føromtalt royal herre ;o)

 3. @Mia_mia: Ja, men jeg ejer ikke sådan noget jf. at jeg ikke stryger tøj!
  Og normalt ville jeg heller ikke gå så meget op i det, da jeg normalt ikke bruger hårspray, fordi det bare aldrig virker som det skal…
  Men det gjorde denne tilfældigvis, og så havde jeg kun nået at bruge den én gang herhjemme, hvor Romantikeren var den eneste der havde set det fantastiske resultat…. Og det var virkelig som en helt ny hårklipning! *snøft*

  @LOS: Tror du Jokke kan hjælpe her?? ;-)

 4. Du tog på job da du kom til skade (spejlet) og også når du har sovet på Frederiksberg, og har haft det dårligt med dette.. så jeg mener at sådan en dag (H.F.S) må være på sin plads, du har taget dine kampe ;-).

  Jeg har ladet mig fortælle, at man kan købe nogle små forstøver-flasker til rejse brug, måske det er en løsning?

 5. CG>>

  ( Taler lige med MEGET feminin stemme og ekstrem løs håndled )

  “JAaaaaa guuuuuuud skatte…ved du hvaaaaaaad ? du får da lige hans nummer…. iiihhh altså ..hvor lagde jeg nu Jokkes nummer….nååå jo …….i min perle taske, den havde jeg jo med inde sidste gang jeg var i byen sammen med ham på Pan…..” ;o)))))))

  Ligger flad af grin

 6. @Heidi: Ja, når du sætter det sådan op, så fortjener jeg det faktisk! Jeg har jo virkelig været meget igennem! ;-)
  Men endte nu med at tage på arbejde alligevel; orkede dog ikke at cykle i regnvejr; der må være grænser!

  (Jeg må ud og lede efter små forstøver-flasker…..)

  @LOS: Du vender bare tilbage når du har talt med ham, ikk’? ;-)

 7. Ej da! Nu får jeg helt ondt af dig! Jamen har de slet ikke flere, så du kan købe en mere så?

 8. @Mia_mia: Hvis ikke det er udsolgt kan jeg vel godt købe mere – hvilket jeg også agter at gøre (evt. bære det hjem i en vatteret pose…) – men det kan jeg jo så først gøre EFTER arbejde, hvor jeg så skal sidde en hel dag med kikset hår, mens jeg kan tænke på hvordan det kunne have været…..
  Altså med mindre jeg melder mig syg med Hårsprayens første sygedag…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑