The CityGirl

Den selvbrune krise

Hvert år opstår samme krise, når det bliver for varmt til at gå rundt med tildækkede ben; I en panik-agtig psykose tyer jeg til selvbrunende midler, som hvert år slår fejl på den ene eller den anden måde. For det meste, som det også er tilfældet i år, er jeg for sent ude, og er for hurtig med selvbruneren, hvilket resulterer i orange-brunlige plamager udvalgte steder på benene – hvilket bare gør, at jeg om muligt endnu mindre har lyst til at smide bukserne.
For det er jo ikke et kønt syn; blålige ben med orange pletter… Jeg går jo egentlig bare efter at få farvet min hud hudfarvet, eller i et det mindste en tone mere, så det blålige skær forsvinder.

På grund af ovennævnte udfald af panik-krisen, kan man så bruge Pinsedag på at sidde godt gemt væk i sine forældres have, og håbe på at solen kan svitse de uheldige plamager på stængerne væk, mens man prøver at få forældrene til at tage ansvar for, at have produceret et barn med så problematisk hud, som jo faktisk ikke tåler en skid!

Men min mor fralægger sig ethvert ansvar for, at hendes gener (delvist) har forårsaget, at min hud er så non-kompatibel med solen, som det er muligt at være. Hvad gør man så? Man kan jo ikke gå højere op i systemet når alle bedsteforældre er væk? Hvad er klagemulighederne så?

Categories: sommer

Fucking Frederiksberg! IV » « Man har jo ikke regler for det rene rod…

3 Comments

  1. Der er håb forude.. :-)
    – Jeg har nemlig selv altid haft stænger med blåligt skær, nogle gange nærmest helt grålige, men jo ældre jeg er blevet, jo bedre tager de imod solen, bare i denne uge hvor solen har været fremme, har jeg fået brune stænger. Der er åbenbart flere fordele ved at blive ældre ;-).

  2. Okay, så jeg væbner mig med tålmodighed (fordi det er en af mine gode sider…), og så lige pludselig en dag bliver jeg brun? Hmm….
    Jeg har jo egentlig ikke rigtig andre valg…… ;-)

  3. Ja det er ikke nemt med tålmodighed, og det er IKKE noget der bliver bedre med alderen ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2019 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑