The CityGirl

An Apple a day…

Kære Bill Gates,

Drop det! Glem det! Kom videre!

Du har tabt kampen; indse det nu! Vi gider ikke dit Windows-crap mere, for det kan bare ikke stå distancen!

Ja, du fik narret en masse af os, som i lang tid var dine tro disciple – men nu er vi blevet reddet og har fundet en anden vej. En vej uden uforståelige beskeder og pludseligt opståede problemer. En vej, hvor alting virker og hvor man ikke føler sig røvrendt og hjælpeløs.

En vej som fører til en verden af glæde, lys og optimisme – hvor man kan tro på det gode i folk, og måske endda tro på, at kærligheden findes!

Så gør verden en tjeneste, og hold op med at føre folk bag lyset!

Bedste Hilsner
The CityGirl

PS. Hvis du mangler nogle gode formål at donere penge til, så bare sig til; min bankkonto er hungrende…

Categories: mac

Småsulten? Snup en Snickers… » « Fucking Frederiksberg V

20 Comments

 1. Må klart støtte op om dette valg CG, men det kan man jo også kun støtte op om som designer, men indrømmer blankt at jeg er forpestet med wirus produkterne lidt endnu … men snart vil Mac gøre sit rette indtog ;o)

 2. @CG
  Angående den hungerende konto, sker der snart noget med den rig mand, vi skal date? ;-).

  Jeg kender ikke mac godt nok, til at have en mening om, hvad der er bedst, men tror dig :-).

 3. @LOS: Ja, jeg er heller ikke helt sluppet for dem endnu… På arbejde er det stadig wirus-PC… Men heldigvis har jeg fået flere med på at konvertere, så ja, der er håb! :-)

  @Heidi: Øhhh….. var det ikke dit job at finde ham på den side Mia_mia gav? Og så sendte jeg bare mine regninger eller også fik vi nogle plastickort eller noget…. Jeg troede ikke det var mig der skulle finde ham… Var det det?
  Har i hvert fald ikke stødt på nogle emner der kan gøre tricket……

  Og så er jeg virkelig glad for, at du bare sådan tager mine ord for gode varer! ;-)

 4. Vi ligner hinanden på så mange områder, at jeg stoler på dig ;-).

  Jeg tror faktisk at det var Mia_mia der skulle finde ham, men vi må lige følge op på det, for det kan jo ikke hjælpe noget, at vi 4 tøser sidder her med alle vores regninger og ingen steder har at sende dem hen.

 5. @Heidi: Ja, det her du ret i!
  Mia_mia må lige komme ind i kampen – men hun sover sikkert… Er det ikke det hun plejer at gøre, mens vi andre tager de vigtige beslutninger? ;-)
  Jeg har også lige fået en rykker på en parkeringsbøde, så det begynder altså at haste lidt med at finde ham der….. ;-)

 6. Jo det er der vidst noget om,*g*
  – hun må være manden i dette “forhold”, er det ikke dem der plejer at sove fra planlægningen ;-) ?

  Jeg synes også, at det begynder at haste lidt, for jeg har set den skønneste kjole, som jeg bare må eje ;-).

 7. Her må jeg altså lige komme Mia til undsætning – jeg sad faktisk og sludrede med hende i går. Ka’ dog ikke gi’ hende “alibi” for hele aftenen. Men vil da – apropos – sige så meget, at mit indtryk er, at hun faktisk godt kan sweettalkes… ;-D

  Og SÅ siger jeg ikke mere. Om dét. ;-)

  Hvad angår computere, så får I mig aldrig til at købe det dér Apple-wanna-be-designersmart crap. Men hjælper det ikke lidt, hvis jeg bakker op om Windows-hadet? Altså, et styresystem, der beder én trykke F11 ved keyboard error (hvor man oftest ikke kan bruge tastaturet). Says it all…

  /Stiletten – der agter at begynde at køre Ubuntu i stedet.

 8. … Og det var altså vel at mærke ikke MIG, der sweettalkede Mia-pigen…

 9. @Stiletten: Men hvad mener du om den blå ost i TP?

 10. Godt undveget. Overvejet en karriere som politiker?

 11. Undvige? Hvad taler du om?
  Jeg stiller et relevant spørgsmål, som har været gennemgående i hele kommentar-tråden….

  Politiker? Jae…. men så skal jeg ind i et parti (det er for kedeligt at være løsgænger), og jeg synes bare ikke rigtig der er nogle gode at vælge imellem pt…..

 12. @Tøser:

  Hygger I jer? Og hov-hov! Her sidder man seriøst og læser til eksamen, eller noget. Sov ihvertfald SLET ikke igår!

  Men skulle jeg finde ham? Har jeg altså glemt. Var der ikke nogen der tog referat af det møde?

  Og meget kan I have ret i… er bestemt ikke nem at stille tilfreds, men ind imellem er det nok bare at spørge pænt ;O) og det virker bestemt ikke at kalde mig manden i forholdet!?! Vel? Nåh?.. Behøver ikke at stampe i gulvet og sige basta vel? ;O)

  Og JA! Jeg vil være evig taknemmelig hvis den blå ost forsvandt for altid, men indtil da er kompromis forslået til CG på egen blog. Men jeg har overhovedet ingen kommentarer til sweet-talk ;O) NADA!

  Stiletten: Tak for støtten! ;O)

 13. Referatet er her: http://citygirl.smartlog.dk/all-you-need-is-me–post136535#comments

  Så vidt jeg kan se, skulle Heidi finde ham, Mia_mia skulle finde billede og vi andre bare aflevere regninger….. ;-)

  Og Mia_mia, vi har heller ikke som sådan prøvet at sweettalke dig… Bare diskuteret det på det teoretiske plan ;-)

 14. Nu læste jeg lige hele referatet igennem, og i en af de sidste kommentarer blev vi vidst enige om at Mia_mia skulle prøve at genfinde ham rigmanden, – skal jeg nok sammesætte den mail :-).

  @Mia_mia
  Jeg trækker straks mine ord tilbage og lover at jeg aldrig mere vil kalde dig manden i vores “forhold” ;-).

 15. Kan godt se det! Har øjensynligt betragtet maj måned som “hen over weekenden” .. Beklager.. Skal se hvad jeg kan gøre ;O)

  @Heidi:

  Taaak;O)

 16. Haha! Jeg tror vi får lidt skældud, hvis hun læser det her….
  Bare det at vi gør hende til manden i “vores forhold”…. Vi skal i hvert fald ikke prøve at sweet-talke hende ved at sige at hun ser klog ud – har lige læst at hun ikke kan lide at få det at vide… ;-)

 17. Det kunne være, at du skulle skynde dig at slette vores kommentarer så hehe… Jeg smuttede lige hurtigt ind og læste hendes indlæg, og ja vi dropper det med at sweet-talke hende, men måske en plade chokolade kan gøre tricket ;-) ?

 18. Blomster går jo heller ikke, hvis det er liljer ;-).

 19. Jeg tror vi skal satse på chokoladen, og evt. også at få afskaffet den blå kategori i TP – hvis vi kan det, så har jeg på fornemmelsen, at hun vil være ret taknemmelig….

 20. Så er det sådan noget vi er ude i ;-).

  Men hvor er jeg glad for at du skriver “Hvis vi kan det”, for den blå ost/kategori tror jeg bliver svær at få fjernet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑