The CityGirl

Sugeevnen er helt i top!

Det er mange år siden jeg har overvejet hvor meget en tampon eller et bind kan suge – faktisk har det aldrig været en selvstændig tanke fra min side som sådan, men jeg husker meget tydeligt, at tilbage i 8. klasse hang der i utrolig lang tid en tampon på væggen i biologi-lokalet, som nogen havde haft under hanen hvorefter de havde kastet den mod væggen. Ikke noget specielt lækkert syn, men alligevel meget fascinerende og også en smule skræmmende på sin vis.

Sugeevne er bare ikke det jeg tænker mest over i hverdagen, men jeg kan nu konkludere, at den virkelig er helt i top i de bind jeg plejer at bruge, eftersom jeg i går aftes fandt en hel pakke nede i toilettet, da jeg skulle ud og børste tænder.
Det er sådan en af de situationer, hvor man har lyst til at råbe ”Noooooo!”, fordi man aldrig gider hente noget op af toilettet, fordi en hel pakke bind er gået tabt og fordi man generelt er irriteret over at betale så mange penge for at blive straffet hver måned!
Modvilligt fiskede jeg pakken op af toilettet og konkluderede ud fra vægten (og den lavere vandstand) at samtlige bind i pakken vel egentlig levede op til varedeklarationen.

Categories: uventet drejning

Begrebet dobbeltklik » « Musen, fuglen og medisterpølsen

12 Comments

 1. @CG

  Åh det er grineren, – godt nok et dyrt grin, men alligevel.. :-).

  Men rart at vide at sugeevnen er i top ;-).

 2. Minder mig om “manddomsprøven” – noget der cirkulerede en gang i gymnasiet. Meningen var at man(d) skulle lægge en tampon ned i et stort glas Bloody Mary, lad den suge alt hvad den kunne til sig – derefter proppe lortet ind i munden og suge al væsken ud af den.

  Sådan en tampon kan velsagtens ende med at have en størrelse af et knækbrød – når den samtidig også er fuld af tomatjuice og vodka er ovenstående noget af en prøvelse. Jeg ved ikke hvor stolt jeg bør være af det, men jeg klarede det sgu’ engang!

 3. @Heidi: Jae.. jeg tænkte, at jeg jo hellere måtte fortælle folk at sugeevnen er i top – sådan lidt forbrugerundersøgelses-agtigt ;-)

  @Martin: Har aldrig hørt om dén manddomsprøve, men nu har jeg jo heller ikke det rette køn til det…… (og er egentlig ret glad for det….)
  Men tillykke med at du klarede prøven! :-D

 4. @martin

  det der lyder godt nok som en meget ulykker ting at gøre

  @CG
  for at misbruge en gammel gymnasiejoke, når vi nu åbenbart snakker om gamle dage.. så lyder det som om de tamponer suger, så i bliver helt tørre i halsen!

  @louise

  for at citere en lille sang fra ørkenens sønner, som jo er nogle prægtige eksempler på mænd når vi er bedst

  Hvis jeg blev sløj dengang jeg var dreng,
  Så ha’d’ jeg altid mor.
  For hun trøsted’ mig og hun nussed’ mig
  Men det ændred’ sig, da jeg blev stor.

  Kan kvinder ik’ forstå, når en mand han er syg?
  Nej – nej – nej.
  De fatter aldrig at, man er lig’ er ved at dø?
  Nej – nej – nej.
  Kan kvinder se det slemm’ i syvogtredvefem?
  Nej – nej – ne.j
  Man må vel selv bestemm’, om man vil blive hjemm’.
  Men nej – nej – nej.

  De si’r man er pylret, sart og uerfaren.
  Næh, så sku’ man sand’lig prøv’ å fød’ et barn!
  Hvis kvinder bar’ forstod ,man ka’ dø af næseblod.
  Men nej – nej – nej.
  Og man får vrede blikke hvis man har fået hikke.
  Og en mand må ikke tud’, når splinter ta’s ud?
  Nej – nej – åh nej!

  Har drenge nog’t imod, at pi’r har ondt i ho’ed?
  Nej – nej – nej.
  Hvis bar’ det ik’ er hver gang, man skal ha’ kønslig omgang.
  Men får man så et smil, når man henter en panodil?
  Nej – nej – nej.
  Kan manden li’ at glo, når konen køber sko?
  Ja – ja!
  Nej – nej.
  Vor’s dårlige humør ,det skyld’s der nog’t der klør.
  Ja – ja – ja.
  Måske ville mænd nok ik’ bli’ syg’ så tit,
  Hvis kvinder vill’ erkend’, vi altid får for lidt,
  altid får for lidt.

  Det ku’ kureres nu, at få et kram af fru’n
  Ja – ja – ja.
  Og en mand ku’ bli’ immun, med otte knald om ug’n.
  Ja, for helved da!!!

 5. @Tårnet: Ja, nogengange bliver man helt nervøs for det….. ;-)

 6. @tårnet
  og man kan så undres over at jeg staver så skidt at jeg staver ulækker som ulykker… tadaaa… kan vi få et nyt kursus i retstavning på 3. klasse niveau til mig :)

 7. @Tårnet: Jeg er sikker på at der findes kurser du kan melde dig til ;-)

 8. CityGirl jeg ligger flad af grin igen ….men denne gang har husket at stille min kop te væk fra mine papire ….(griner vildt) For pokker den var go, må vist ud og finde dem på DVD :)

 9. Ej! Her dækker det jyske ord træls vel egentlig meget godt!

  Og vi skal udover den økonomiske straffelse slet ikke begynde på smerterne i underlivet, hovedpinen og den smertende trækken henover lænden vel? Don’t even get me started ;-)

 10. Jamen kære CityGirl dog, vidste ikke du også brugt din tid på den slags gennemgribende laboratorie undersøgelser (griner sødt, fnis) men hvor har du ret, jeg tabte faktisk et nyt lækkert stykke sæde ned i kummen engang, men valgte at hælde lidt papir i og skylle ud ; )…fingrene ned i det vand ….adder :( (fnis)

  Hej Mia_mia (Griner vildt og får teen helt galt i halsen) Ja mænd skulle bare vide hvad de går glip af hver måned, måske hvis de bare prøvede det EN gang, så ville de nok lade være med at klynke hver gang de blev bare lidt forkælede (Griner)

  Ej må tilbage til arbejdet! – er blevet helt vild med denne blog, og ham “Fætterlækker” øv bare han ville skrive :(..

 11. Ups skrev vist Forkælede…mente selvfølgelig forkølet ;) går vist lidt for stærkt her inde på kontoret idag….rolig nu Louise (Fnis)

 12. @Mia_mia: Jep! Det er lige præcis ordet træls der dækker over sådan noget her!
  Gennemgående træls, er det bare!

  Nej, jeg skal nok lade være med at få dig startet på de andre ting; dem tager vi i at andet indlæg! ;-)

  @Louise H: Ork jo, laboratorie forsøg og undersøgelser bruger jeg faktisk ret meget tid på – for det meste ufrivilligt ;-)

  Behøvede ikke stikke fingrene ned i vandet – det var jo ligesom suget op i hele pakken af bind….
  Og jeg tror ikke mænd ville kunne klare sådan en rigtig helvedes-menstruation… De er jo det svage køn ;-)

  Er sikker på at Fætter Lækker nok skriver snart – han skal nok bare have lidt tid (mænd er jo ikke kendt for at være de hurtigste knallerter på havnen!) ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2019 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑