The CityGirl

Kære Parkeringsvagter…

…jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen: Hold nu op med at give mig de der parkeringsbøder!
Skal vi ikke være gode venner i stedet?
Eller vil I virkelig forblive i den kasse, hvor alt, som jeg inderligt hader, hører til? Der hvor Hanne Vibeke Holst, linie 5A, bare tæer, Ib Michael, Ole Ernst, vækkeure og spammail er?
Den kasse som indeholder ting, som jeg bare inderligt hader, og som kan få mig helt op i det røde felt.

Eller skal vi prøve at tale om det i stedet?
For jeg vil jo gerne finde den allermest lovlige parkeringsplads, men den er der ikke altid – og jeg flytter jo også bilen næste morgen, så hvis I bare venter de der ti minutter med at udskrive bøden, så er alle vel glade? I kan også bare lige ringe på om morgenen og huske mig på det.

I stedet vælger I at udskrive bøderne på aller-hånligste vis lige inden jeg kommer ned, så I lige kan nå at komme væk. Og helt ærligt! Kan vi ikke godt blive enige om, at det er fløjtende ligegyldigt om jeg parkerer 5 eller 10 meter fra hjørnet?!
For hvis I bare lige løfter blikket lidt, så kan I jo også se, at der ikke er andre ledige pladser – så hvad skulle jeg have gjort?! Foldet den sammen og taget den med op i lejligheden? Jeg ville gerne, men det er bare ikke en mulighed, vel?!

Hvis I så i det mindste gav én et skulderklap, når man havde lavet en supersej parkering – bare lige lagde en seddel “Wow! Den er virkelig sej den parallelparkering du har lavet der, CityGirl! Og helt ind til kantstenen!”
Men nej, I er der kun når der skal kritiseres – og det er altså ikke sådan man får venner!

Bedste hilsner
The CityGirl

Categories: parkering

Pis På Pind II – lidt gravid er man vel altid » « Pis På Pind

4 Comments

  1. Det er en af grundene til, at jeg slet ikke fatter, at folk (med bil) gider bo i København.

  2. Vi kan jo ikke allesammen bo på landet, så bliver der jo helt overfyldt der – og så vil der jo ikke være noget ved at komme væk fra byen i ny og næ ;-)

  3. Man kan nu da sagtens bo et andet sted end København uden at bo på landet. ;)

    P.S.
    http://ekstrabladet.dk/nationen/article995024.ece

  4. Ja, det har du selvfølgelig ret i – men nu har jeg gang i et ret hedt kærlighedsforhold til København, og er altså ikke parat til det store brud endnu ;-)

    Tak for linket – så er det lige pludselig at strejker begynder at blive interessante, når man ikke er en med børn der skal passes eller har noget man skal på et hospital ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑