Jeg har tænkt lidt over det, og Schweiz har egentlig en meget god ting kørende med det der neutralitet.
Efter Wienerkongressen i 1814-1815, gad Schweiz ikke alt det der pjat mere – jeg tænker lidt, at de har sagt “Nej, nu gider vi ikke det der pis mere! Vi er nu neutrale, og vil bruge vores tid på kuk-ure, chokolade og ost, mens vi pudser vores bjerge, fordi dét er meningen med livet!”
De andre hoppede på den, og tænkte “Jaja, dét kan i hvert fald ikke skade nogen…” – alt imens Schweiz gik hjem og fik lavet en af de stærkeste økonomier i verden.

Dét kunne jeg godt tænke mig!
At man kunne sige “NU stopper festen! Nu gider jeg ikke alt det rod mere! Jeg melder mig ud, bliver neutral og starter ligesom lidt på en frisk, med en ren tavle, og skal tjene en masse penge på absurde ting, som eksempelvis kukure”.

Og så kan det jo også være at man kan tillægge sig lidt coolness, for de der schweizere er jo ret cool – man hører aldrig om skandaler fra deres side. De passer bare deres kukure og chokolade på den der helt neutrale måde.
Der må være et eller andet paradoks med, at man bliver fornuftig når man beskæftiger sig med absurde ting?