Ahhh! Strejke! Ikke fordi jeg selv strejker, eller som sådan er ramt af den. Jeg blander mig faktisk helt udenom!
Men alligevel kunne jeg ikke dy mig for at tage bilen på arbejde idag, og spare de 200 kr. eller deromkring som det jo normalt koster at have den holdende ved arbejde. Det var ikke kun fordi det er så meget mere komfortabelt end at cykle, at jeg gjorde det; det var mest for at håne mine elskede parkeringsvagter!
Og som ventet var der intet der blafrede i forruden da jeg kom ned efter arbejde! Herrrligt!

Det var lige til at blive i godt humør af, og derfor måtte det også fejres med et hurtigt shopping-raid!
Ung med de unge, og med et par nye sko i hånden, gik jeg ind i Only, og følte mig instantly gammel. Alt for høj musik, og formentlig den ældste i butikken – men der var denne her nederdel, som var lidt fed.
Så jeg greb en str. 38 og en str. 36 for at få lidt selvtillid på en absurd måde. Da jeg står inde i prøverummet med str. 36 på, kommer en meget ung ekspedient hen til mig og spørger hvordan det går.
Efter lidt snak frem og tilbage, får hun mig overtalt til at prøve str. 34 – rimelig skeptisk tager jeg imod den, og efter umådelig meget masen og baksen, får jeg den også endelig op over røven, og må give hende ret i, at den sidder fantastisk – altså når man har fået den på…
Det er helt bestemt en nederdel man kan score i, men samtidig også en man ikke skal score i, for det er absolut ikke en man lige kan glide ud af på den sexede måde – den kræver vold og viljestyrke!