Man skulle tro, at når man havde nået en vis alder, så ville man kunne finde ud af at opføre sig ordentlig. Men ikke i det her tilfælde.
Min onkel ville formentlig kalde mig næbbet, min far ville nok sige jeg skulle opføre mig ordentligt, min mor ville spørge hvad der var galt, min bror ville sige at jeg var en bitch og udvalgte veninder ville tilbyde mig en røvfuld.
Professionelt kan jeg sagtens styre det, men privat ved jeg bare, at kontrollen er væk. Derfor har jeg pænt holdt mig indendøre, og holdt kontakten til omverdenen på et minimum. Alligevel er der røget nogle spydige bemærkninger afsted, som jeg nærmest instantly fortryder lige så snart der er trykket enter.

Så i stedet for at stå og slynge cocktails på en bar, har jeg valgt at sidde hjemme og se X-Factor – hvilket absolut ikke er befordrende for humøret! Nu ved jeg i hvert fald hvorfor jeg så sjældent ser fjernsyn fredag aften… Men alternativet ville være at stå kæk i en bar og skælde alle de mænd, der skulle krydse min vej, ud. Det er ikke fordi det er noget jeg gerne vil, men når jeg er i sådan et humør kan jeg bare ikke lade være – jeg ved det; jeg har gjort det en del gange før.
Og det er jo synd for dem, så derfor tager jeg selv straffen i aften med X-Factor.