The CityGirl

Hvor fedt er det egentlig at have hindbærroulade mellem benene?

Igår mundede en telefonsamtale med Pingvin-Entusiasten ud i et større projekt – simpelthen fordi der mangler statistik på området!
Vi er nødt til at finde ud af, hvor mange mænd man kan få til at købe hindbærroulade og batterier med til én efter kl. 22 – vel og mærke uden at de stille spørgsmålstegn ved det.

Efter lang tids diskussion frem og tilbage, om hvad man skulle gøre med hindbærrouladen hvis den blev leveret, om man bliver mere frugtbar af hindbærroulade, om projektet skulle udvides med citronmåne o.a., om der ville være fare for at manden ville tro at hindbærrouladen havde noget specifikt formål, hvor fedt det er at have hindbærroulade mellem benene og hvorfor vi egentlig talte om hindbærroulade, skød vi projektet igang!

Vi satser på en succesrate på over 50%, men desværre er den pt. på nul – og jeg har stadig ikke nogen batterier….

Så hvor mange mænd vil købe hindbærroulade og batterier med til én efter kl. 22 uden at få en forklaring?

Categories: mænd

Måske var det mord? » « Sex-nedbrud

10 Comments

 1. Ja, vi mener også, at man ikke behøver at stille spørgsmålstegn ved det ;-)
  Men hvad har hindbærsnitter med sagen at gøre? Også selvom de kan gå nemt gennem brevsprækken….

 2. Forklaring eller ej: JEG ville ikke gide. Med mindre jeg var tøsens kæreste. Måske det har noget at gøre med, jeg aldrig helt har forstået konceptet roulade, hvorfor jeg ville ha’ svært ved at sætte mig ind i den trang?

  Desuden ka’ hun sgu da selv rende ned efter sine ting! :-D Og hvis store, virile jeg (ja, nu leger vi lige, ing?) alligevel var der – hvad dylen sku’ hun så med de batterier??

  NB! Man SÆTTER spørgsmålstegn, men STILLER spørgsmål…

  /MM – i dagens anledning pissesmålig og snottet ;-)

 3. @MM: Ja, hold da op, du er vist lidt sygdoms-vrissen idag?! ;-)
  Og jeg forstår heller ikke konceptet roulade – men af uransagelige årsager var det altså emnet der kom op i telefonen, og som blev til projektet.
  (Deraf også spørgsmålet “hvad man skulle gøre med hindbærrouladen hvis den blev leveret”).

  Og mand eller ej, så mangler jeg jo fortsat batterierne ;-)

  Og ja, man kan selv rende ned efter sine ting, men er det ikke nogengange lidt rart at få det bragt? Eller er du så meget feminist, at tingene skal klares selv? ;-)

 4. Jeg er vrissen HVER dag. ;-D

  Feminist: Haha – har ikke noget med sagen at gøre. Hader bare, når folk forsøger at manipulere mig til at rende ærinder for dem… Men jo, selvfølgelig er det fedt. Så sent som i går rendte Roomie da efter æbler for mig. Og jeg kommer sikkert også til at hente små oplivende ting til ham i løbet af weekenden, eftersom det nu er HAM, der ligger med bæ- og bræksyge. :-)

  P.s.
  Forstår stadig ikke, hvad du ska’ med de batterier. Kan manden ikke sit håndværk, eller er han ikke lige i nærheden, så har man sgu da altid klør fem… ;-) Måske er jeg den sidste kvinde i universet, der synes, dildoer er noget fis? Skræmmende tanke, egentlig.

 5. Hindbærsnitter.. Jo tricket er at sende modparten ned efter Hindbærsnitter.. og når vedkommende kommer retur, så kan han/hun skubbe dem ind gennem brevsprækken, så behøver jeg ikke åbne.. sødt ikk

 6. Det er jo ikke manipulation – jeg stillede spørgsmålet “Gider du købe en hindbærroulade med?”, og svaret kunne da bare have været “nej” – og så havde det ligesom være det…..
  At det så indgår i et bagvedliggende projekt, fordi der mangler statistik på området er vel irelevant? Manipulation synes jeg ikke det, når man jo bare spørger…

  PS. Manden kan godt sit håndværk, men er ikke i nærheden hele tiden. Klør fem virker også fint, men en vibrator skal man bare ikke kimse af ;-)

 7. @Attila/Jens: Ahh… på den måde! Ja…. så du mener vi skal skifte hindbærrouladen ud med hindbærsnitter i vores projekt? ;-)

 8. Hov! Mente nu absolut ikke, at DU manipulerede! :-) Det var bare for at forklare, hvorfor jeg ind imellem tænder lidt af på det dér med at hente ting for andre. Nogle benytter sig liiidt for meget af, at de hele tiden kan få andre til at gøre alting for sig. Gjaldt ikke dig.

  Mht vibrator: Tror bare, jeg melder pas… :-)

 9. @Bypige

  Hindbærsnitterne er gode til.. smut så ting.. husk at stil hans ting udenfor din bolig.. inden han kommer retur..

  Jens

 10. Ved du hvad.. er man en rigtig mand, så spørger man ikke om slige ting, man gør det i forventning om at få lidt nattesøvn – for når du nu har batterier, så behøver man vel næppe præstere *griner*

  Jeg foretrækker f.eks Hindbærsnitter til morgenmad.. de kan gå ind gennem brevsprækken.. niiice and easy…’

  Jens

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2019 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑