The CityGirl

Det optiske bedrag

Der er to ting jeg virkelig inderligt hader her i livet; den ene er intimbarbering, den anden er at rulle dej ud.
Vores krop er bare ikke bygget til det – faktisk vil jeg sige at det er gældende for begge ting, men nok mest førstnævnte. De stillinger man skal indtage for at få et optimalt resultat er jo bare ikke naturlige – heller ikke hvad angår udrulning af dej!
Jeg bliver ved med at sige til mig selv, at jeg kun gør det for min egen skyld, men alt andet viser at det jo nok ikke er det, og så bliver det bare sværere og sværere at opretholde dette argument.

Kvinder har en tendens til at skabe en illusion som på ingen måde harmonerer med virkeligheden. Vi overbeviser mændene om, at vi er de her små, søde væsener med et mildt og blidt sind, at vi altid dufter af roser, ikke har hår på halvdelen af kroppen og altid ser helt fantastiske ud.
Paradoksalt nok, så synes vi samtidig at det mest fantastiske er at være det modsatte når vi er alene hjemme søndag eftermiddag; i gammelt slidt tøj, uden sminke og med amager-hår.

Men hvorfor gør vi det? Er det simpel økonomi om udbud og efterspørgsel, hvor vi skal slå konkurrenten? Og ved vi hvem konkurrenten er, og ved vi reelt hvad efterspørgeren vil have?
Der kan virkelig være en verden til forskel efter at have fægtet med mascara, shaver, foundation, hårspray og alt det andet, og vi vælger så at antage, at det er den verden mændene vil have.

Categories: kvinder

Eksistentiel shoppe-krise » « Booty-boy strikes again!

16 Comments

 1. Ærligt.. Jeg foretrækker en trimmet frem for en glat quinde… trimining er nice, der er intet mere ucharmerende end når måtten stritter ud under bikinien, og øger størrelsen med en fordi den er tæt og gusten.. trimning jatak, Naket.. Nej tak..

  I gør det vel fordi det gør man.. Lidt som alle engang gik med salomontasker, Fik piercinger og den slags.

  Skal vi snart rulleden dej ud?

  Jens

 2. Du skriver fantastisk, kvinde! Jeg vil ha’ dig! :-)

  *Ved at omkomme af grin over din tekst* – Og jeg sidder endda på offentligt bibliotek, så lige nu ville jeg sandsynligvis ha’ tiltrukket mig mindre opmærksomhed ved at begynde at rulle dej ud (subsidiært intimbarbere mig) her midt på læsesalen… ;-D

  P.s.
  Butterdej fås i udrullet stand – ingen grund til at gøre livet besværligt for sig selv… Jeg ved til gengæld ikke, hvor man kan købe en færdigudrullet intimbarbering. Men sig lige til, hvis du finder stedet, ing? ;-)

 3. @Attila/Jens: Jeg er enig med dig, men jeg tror bare ikke rigtig der er nogen mænd der ved hvor mega belastende den procedure kan være – og det er vores egen skyld fordi vi ikke siger noget jf. den optiske illusion. Og man vil vel heller ikke være den første til at sige det, når ingen af de andre kvinder har sagt noget ;-)

  Jeg fik en salomontaske fordi min søster havde en og jeg syntes det var sejt… Jeg aner ikke hvad min søster foretager sig forneden, så det kan altså ikke være samme grund i det her tilfælde ;-)

  @MM: Haha! Jamen du må gerne få mig! Så skal vi bare lige work around det der med at være lesbiske og sådan – du ved, det der man ikke orker selvom mænd er besværlige… ;-)

  Sig lige til hvis du en dag regner med at rulle dej ud og/eller intimbarbere dig på et bibliotek – jeg vil gerne se det… Tror det vil være et kodak-moment!

  Færdigrullet intimbarbering….. der må kunne tjenes penge der! Helt klart et produkt verden mangler!!! Går i tænkeboks med det samme!!! :-)

 4. Helt klart kronraget (og så slet ikke skægstubbe) – men kun fordi jeg hader at få hår i maden. Piger er jo gerne lidt på afstand fra hårvæksten, i forhold til hvor tæt på vi bliver nødt til at komme. Det er jo for mit vedkommende den eneste grund til at en pige bliver nødt til at barbere sig selv.

 5. Færdigrullet intimbarbering.. kaldes brasiliensk voks af min kosmetolog..

  En hurtig rulle ogale smiler om kap..

  Jeg får sådan nogle sjove tanker omkring Salomon tasker.. En tyggegummignasker.. med tom taske.. var din tom?

  Jens

 6. @Martin: Det er præcis den attitude jeg hader: “….at en pige bliver nødt til….” – der er sgu da ikke nogen der bliver nødt til noget, hvis man ikke har lyst til det!
  Den der forventning som mange mænd er begyndt at have, mens de selv gør minus!
  Hvis man har lyst til at gøre noget ved det, så er det fint – hvis ikke man har, så overlever man sgu nok alligevel; værre er det jo heller ikke!

  @Attila/Jens: Det skulle jo netop være noget som man ikke behøvede rende til kosmetolog efter….. Færdigrullet intimbarbering til hjemmebrug, som skal være nemt, bekvemt og ikke gøre nas! ;-)

  Jeg brugte min som skoletaske… så nej, den var ikke tom:-)

 7. @Bypige

  Så skal du da finde dig en mand, der elsker at gøre det på dig.. rulle voksen på.. og trække den af.. . måske en god ide at han har lettere masochistiske træk så *B*

  Jens

 8. hvordan hulen ruller du dej ud ?

  og altså hvem siger det skal være barberet, en trimning er da nok. det samme gælder vel for mænd. det forventes da også at der er lidt styr på hårvæksten rundt omkring :)

 9. @Attila/Jens: Det er jo en mulighed, men det ændrer jo ikke på at det stadig gør ondt, og at jeg stadig ikke synes det er sjovt!
  Om det er mig, en mand eller en kosmetolog der gør det ændrer jo ikke på at det gør nas på den absolut ufede måde! ;-)

 10. @Attila/Jens: Jeg satser på foryngelseskur – det vil jo være det nemmeste ;-)

  @Tårnet: Ehh… jeg tror ikke jeg ruller dej ud mere anderledes end andre…. Men det trækker sig jo sammen hele tiden lige gyldig hvordan man gør! *grrrr*

  Trimning, ja – men det kræver jo stadig en shaver og sådan…. Og tålmodighed, som jeg jo ikke ejer! ;-)

 11. Det er så nu jeg viser hvor gammel er åbenbart er når jeg vender en samtale om intimbarbering til at handle om køkkenfif.

  men hvis du nu ruller dejen ud på bagepapir/madfilm, så kan du lettere vende den rundt hele tiden, så bliver stillingen heller ikke så akavet. og hvis du hele tiden ruller dejen ud i forskellige retninger og evt strør lidt mel på, så trækker den sig ikke så meget sammen.

  ak min indre drengerøv græmmer sig over lige nu :D

 12. @Bypige

  Umm så må du få laserbehandlet din hårvækst.. Elelr få en foryngelseskur ;-)

  God Weekend

 13. @Tårnet: Haha, tak for køkkenfiffet!
  Men jeg har prøvet alt det der, og det virker heller ikke – måske er det bare mig, og måske jeg bare skal afholde mig fra at rulle dej ud ;-)

 14. @Bypige

  Din plads er jo i køkkenet som enhver anden god husmor ;-)

  Jens

 15. @CityGirl:
  Ta’ dig nu sammen og køb dejen færdig. Den leveres udrullet og MED bagepapir. Og send evt. Tårnet en pakke, nu du er i gang.
  Lader til, han ku’ trænge til at se, hvor smarte de unge er nutildags… ;-D

 16. @Attila/Jens: For alles skyld og velbefindende er det nok bedst at jeg bliver VÆK fra køkkenet ;-)

  @MM: Hvorfor skal jeg købe den dej?! Jeg har jo ikke brug for den – altså ikke lige nu….. Må jeg ikke godt vente til næste gang hvor jeg tænker at jeg skal lave noget hvor der indgår dej der skal rulles ud?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑