The CityGirl

Jeg var så meget i panik, som man kan være uden at være hys

Hvad kan man egentlig bruge sin computer til, hvis ikke der er noget internet?!
Intet! Alt hvad jeg foretager mig med min computer har på den ene eller den anden måde noget med nettet at gøre.
Så da mit internet røg 18.50 igår aftes gik jeg i panik!
Jeg prøvede at berolige mig selv ved at sige “Det kommer nok op at køre igen snart”, og satte mig over i sofaen for at se lidt tv, men der var kun sne at finde på skærmen!

Et kig ud af vinduet afslørede synderen; nogle mænd havde gravet et halvt fortov op!
Prompte gik jeg ned for at høre om de eventuelt kunne have noget med dette at gøre. Først sagde de nej, men så begyndte de at tale om, at det nok var strømforsyningen til internettet, og ja, så var det deres skyld.
Fair nok! Hvornår kan jeg regne med at det er oppe at køre igen? Først om mange timer! Altså engang i nat! Super!

Havde brugt eftermiddagen på at se SATC, så jeg var ligesom SATC’ed op – og ingen af de film jeg har stående orkede jeg at se… Hvad laver folk så?! Altså ud over at læse en bog?
Midtlivskrisen havde arbejdskrise, så der var heller ikke noget underholdning at hente der. Opvasken var taget, der var stort set ryddet op og jeg fik også hængt tavlen op i køkkenet (gad vide hvor lang tid det holder med to søm i en mur….). Jeg ringede sågar til mine forældre, og lyttede i en halv time til min far fortælle hvor fantastisk hans skitur havde været.
Jeg overvejede at gå i gang med at plukke øjenbryn, men det var ligesom programsat til idag, hvor jeg også holder fri – og hvis internettet stadig var nede idag, så skulle jeg jo også have noget at lave der.

Da jeg så ud af vinduet ved 22-tiden, hvor der stadig ikke var noget internet eller kabeltv, var de gået hjem! Han havde fandme lovet mig internet, og så skrider de bare!
Hvad helvede er det for noget fis?! Hvorfor så ikke bare sige, at det nok først kommer engang i næste uge i stedet for at sige “sent i aften”.

I ren trods begyndte jeg at rydde op i bunkerne på skrivebordet!
Og det var da også rart at få reduceret en bunke på en meter, til 5 cm – men uanset hvad, så er det bare ikke optimal udnyttelse af en søndag aften! Selvom jeg et splitsekund i ravende vanvittighed overvejede også at gå i krig med de skjulte bunker, tog fornuften heldigvis over, og jeg fik stoppet mig selv i dette påtvungne feng shui – det kunne jo have endt helt galt, hvor jeg var begyndt at tænde duftlys og meditere og alt muligt!

Folk der fratager en internet og kabeltv søndag aften bør skydes! Det er jo fuldstændig utilgiveligt!
Ikke engang Harpers Bazaar pigen kan finde noget positivt ved det!
Og at sidde med sin old school chokolade-mousse fra Irma og spiser den med sin trafik-ske, mens man ser ind i en sort skærm er jo bare dybt deprimerende.

Jeg må finde mig en hobby, som jeg kan have i baghånden når sådan noget her sker – måske man skulle begynde at bygge modelskibe?
Eller også bare finde en mand, som gider komme og underholde, når alt håb
er ude!

Categories: internet

Late night snacking » « Ubevidst selvmordsforsøg med redning af regnskov

18 Comments

 1. Overhovedet ikke! Jeg kan da ikke gøre for at størstedelen af det jeg foretager mig hjemme er relateret til nettet?!
  Det er da ikke min skyld af den globale udvikling peger den vej, og at …. ehh….. hele verden vil have at jeg skal være online!?

  Netafhængig? På ingen måde – det er jo noget jeg er tvunget til…. eller……. ehh… ;-)

 2. Hm… Læste for nylig om ti tegn på, at man er netafhængig. Må lige se, om jeg ikke kan finde dem frem til dig. For selvdiagnosticering bliver da nok det nye sort – og du må da være oppe på beatet, hvor du kan, ing? ;-)

 3. Hvad taler du om!? Jeg er da totalt oppe på beatet!
  Er også ung med de unge, og hip med de smarte og alt det der…..

  Jeg elsker selvdianogsticering! Praktiserer det tit og ofte, hvilket har resulteret i at jeg har haft blindtarmsbetændelse adskillige gange, en vandrende milt, lidt pest og en gang imellem lidt ebola… Men jeg kommer mig altid ret hurtigt!

  ;-)

 4. OMG hvor jeg kan genkende mig selv i dit indlæg.. Det meste jeg bruger min computer til har noget med nettet at gøre og så en søndag aften, der skal man ikke pille ved mit internet!!!
  Jeg har heldigvis en hobby i baghånden hvis jeg skulle blive udsat for det samme.. men ellers er SATC jo en livredder uden lige.

  Heidi, – som blankt indrømmer, at hun er lettere netafhængig.

 5. @Heidi:
  Skyndte mig selvfølgelig at udråbe CG som netafhængig, fordi jeg så ku’ pege fingre ad andre. JEG genkender da også udmærket mig selv her… *ahem* :-)

  @CG:
  Hvis du virkelig ikke har haft japansk hjernehindebetændelse endnu, har du ikke dyrket det lægeleksikon grundigt nok… ;-) Sidst jeg kiggede på netdoktor.dk fik jeg så en eller anden klam hudsygdom med det samme. Det dér med virus får altså en helt ny dimension… :-S

 6. Og ja, du er totalt tjekket og har en FED blog – får sgu da (mentalt!) slap pik og går i coma, hver gang jeg vil kommentere her… ;-D

 7. @Heidi: Dejligt at vide at man ikke er alene!
  Og ja, SATC er altid en livredder, men når man har set det hele eftermiddagen, og tænkt at man ville ordne en masse på compen om aftenen, så kan ikke engang SATC redde det…..

  @MM: Ja, pas på med at pudse glorien for meget! Jeg VIDSTE du også var med AOA (Anonyme Online Alkoholikere – eller deromkring…) ;-)
  Og jeg arbejder uden lægeleksikon – det gør tingene lidt mere spændende; som dengang mine nyrer og æggestokke var begyndt at vokse sammen…. Ja, sådan føltes det! Men jeg kom heldigvis over det igen – utroligt så meget en kodimagnyl kan gøre…. ;-)

  Og tak for roserne! Jeg får jo nærmest præstationsangst nu….. Du skal altså ikke gå i koma eller få (mentalt) slap pik når du skal kommentere her – jeg synes dine kommentarer er fede!
  Jeg læser også flittigt med hos dig – er bare for dårlig til at kommentere hver gang, men jeg lover at jeg nok skal blive bedre!!! :-)

 8. @MM: Husk at når man peger på andre, er der 3 fingre der peger på én selv ;-), men da du nu har indrømmet at du lider af samme syndrom, så lader jeg dig slippe for yderligere kommentarer denne gang ;-).

 9. *Med prøvende, spag stemme*: Du er sikker på, du ikke er en liiiille smule netafhængig, ing? ;-)

 10. @Bypigen

  Jeg tror det mest ophidsende Søndag aften.. er linie 5A ned til mig.. og det er ikke et højdepunkt.. med mindre. man er til sære film med smalt publikum og popcorn…

  Vi har vlagt at tackle netproblemer sådan at min overbo harCybercity, jeg har Fullrate.. ryger det hos den ene, så ryger der et kabel ud af vinduet… Nice and easy..

  Jens – som læser Madam Terror for tiden

 11. @Attila/Jens:

  “Er det dig eller mig, der dater Bypigen *Griner* Jeg tror ikke Bypigen er moden til et døgn uden Net i samværd med mig *Griner* ”

  Nej, det tror jeg sgu heller ikke, hun er – jeg mener: Jeg ville fandeme være skræmt over en mand, der jævnligt har netkabler hængende ud ad vinduerne… ;-)

  @CG:
  “Og nej, jeg fik ikke lige hooked op – jeg kunne jo ikke komme online og lave en aftale!!! ”

  Dårlige undskyldninger er der nok af – tsktsk. Men glæder mig til at lure på udviklingen. For så vidt jeg kan se har du da maaaasser af net nu. *Griner*

 12. @CG:
  Hader at konkurrere om, hvem der ka’ ha’ mest præstationsangst – frygter altid at tabe… ;-)

  Hvad angår kommentarer, skal hverken dét eller noget som helst andet ved blogging jo være en pligt. Så du kommenterer da bare, når du føler for det. :-)

  P.s.
  Tror du egentlig, at kodimagnyl også hjælper mod det dérsens onlinomani?

  @Heidi:
  Nu har jeg prøvet i flere minutter at stå og pege ud i rummet, og jeg ka’ altså ikke få mine andre fingre til at pege på mig selv samtidig. Måske erder noget galt med mig? Måske er jeg syg? (Se i øvrigt hykondertråden ovenfor).

 13. For resten, CG – fik du nogensinde hooked op med ham Jens/Attila? Jeg mener – nu manglede du jo lidt underholdning, mens du var uden net… ;-)

 14. @MM: Jeg tror også at du er syg, måske du straks skulle søge læge, i tilfælde af at du smitter ;-)

  @CG: Jeg skrev vidst også kun 3 fingre, gjorde jeg ikke?? ;-).

 15. @Attila/Jens: Jeg må indrømme, at ALT var mere ophidsende end hvad jeg fik lavet den søndag aften – der er grænser for jublen over at slå sin egen rekord i Edderkop…..
  Og det lyder da smart med jeres løsning! Jeg tog så konsekvensen igår, og gik ned til 3 og købte deres famøse mobile bredbånd, hvilket overraskende nok fungerer godt! Så nu er jeg SÅ meget online ;-)

  @MM: Hvad er der skræmmende ved netkabler ud af vinduerne? Er du ikke lidt snerpet? ;-)
  Og ja, NU har jeg net – men det var der jo ikke søndag aften! Kein, zip, zero, nada! Jeg var jo heeelt off line…… (skræmmende bare at tænke på det igen…)

  @Heidi: Jo, du skrev kun 3 fingre – tænkte bare på om det var et minimum eller maks – om det sådan kan variere……. ;-)

 16. @Manic

  Er det dig eller mig, der dater Bypigen *Griner* Jeg tror ikke Bypigen er moden til et døgn uden Net i samværd med mig *Griner*

  @CG tricket er at have en Johannes møllehavebog i natbordsskuffen.. Så tager man sig sammen og går i byen og får en oplevelse der ;-)

  Jens

 17. @Heidi: Helt rigtigt! (Men er det kun 3 fingre der peger på en selv?)

  @MM: Jeg tror helt bestemt at en kodimagnyl vil hjælpe på tilstanden – ellers kan du måske lige tjekke netdoktor og se hvad de har at sige om det….. ;-)

  Og nej, jeg fik ikke lige hooked op – jeg kunne jo ikke komme online og lave en aftale!!!

  @Attila/Jens: Haha – måske har du ret – jeg skal i hvert fald lige komme mig ovenpå den traumatiske oplevelse søndag aften!
  Jeg tvivler på at Johannes Møllehave kan hjælpe….. altså når det er søndag aften, og man havde planlagt bare at være hjemme og hygge….. Og sker der egentlig noget spændende i byen en søndag aften? ;-)

 18. @CG:
  Jo, bestemt! Jeg er supersnerpet! På rigtig mange områder.

  Arbejder således hårdt på at håndtere mordere, pædofile, naturkatastrofer og slim åbent og naturligt, fordi jeg jo godt ved, det er mig, den er gal med.

  Men netkabler ud ad vinduerne?
  Nej. Dér må være en grænse!

  :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑