The CityGirl

Den reproduktive strategi

Glem alt om, at drømmefyren skal være høj og mørkhåret, karriere-mindet og overskudsagtig – måske er det slet ikke ham din krop vil have.

For i virkeligheden bliver vi slet ikke forelskede; i virkeligheden er vores krop bare i en eller anden form for lykkerus fordi gener, feromoner o.a. har hijacket kroppen, og udset sig den mand, som kan videreføre vores gener.

Det er biologien der styrer slagets gang, og måske er det derfor vi har så svært ved at forklare, hvorfor ham der den lidt kiksede er lidt sød – og nærmest undskylder det. For han lever jo ikke op til idealerne, som er at falde for ham der er toplækker og toptunet.

Idealfyren falder vi til gengæld for når vi er på p-piller, for så fortæller vi jo vores krop, at vi ikke vil reproducere noget som helst!
Og dette forklarer faktisk en del, for når jeg tænker tilbage, så er de fyre jeg er faldet for, når jeg har været på p-piller, sjældent nogen, jeg i min vildeste fantasi vil reproducere mig selv med.

Så når vi så bliver forelskede, falder pladask for en eller anden, dét tidspunkt hvor intet i vores hjerne virker, og vi kaster store planer væk, så er det bare fordi vi har fundet den, der kan videreføre vores gener på den bedste måde, så de ikke dør med os.

Om nødvendigt så narrer generne os, hvis den rette kommer forbi
“Jaja, det ser ud som om han er gift, men i det er bare en fase”
eller
“Det ser ud som om han er karriere-menneske, men det er jo bare et dække”
– og der hvor mænd bliver narret af deres gener, må nødvendigvis være den gamle traver med at
“Jeg kan ikke mærke noget med et kondom”

Egentlig bør vi vel bare læne os tilbage, og lade biologien gå sin gang – men hvad skal vi så tale om når vi sidder og drikker kaffe og panikker?
For er svaret på alle spørgsmål så ikke bare “Det er bare pga. feromonerne, generne og alt det andet biologi-heis”

Categories: forhold, mænd

Hvor bestiller jeg en sky? » « I virkeligheden hader jeg sms’er!

8 Comments

 1. Gener, biologi – kulturel påvirkning fra Romantikken med forestillinger om Den eneste Ene osv.

  I don’t give a shit – det er skønt at være forelsket. Og noget af det helt centrale ved følelsen er sgu da nærmest, at den ikke kan forklares. Men bare ska’ nydes. Er det ikke?

  Ikke, at det så slet ikke skræmmer mig pludselig at ønske et andet menneske så meget. Selvfølgelig gør det dét! :-) Men det er vist nok en del af gamet. En del af charmen – når man synes, man sætter noget på spil…

  Nå. Hva’ ska’ vi SÅ snakke om? ;-)

 2. Jada, det er vildt dejligt at være forelsket – ingen tvivl om det! ;-)
  Og ja, angsten er vel en del af gamet……

  Hvad vi så skal snakke om? Tjae….. strikning? Har du nogen erfaringer i det? For det har jeg bestemt ikke…… ;-)

 3. Haha! Nej, det har jeg ikke! Med mindre det kommer til fingerstrik, som Roomie og jeg en overgang havde en meget meditativ (?) vane med at praktisere på tømmermandssøndage. Er du færdig, det er en udfordring, når man har ondt i håret…! ;-)

 4. Hvorfor skal man også udfordre sig selv når man har ondt i håret???
  Er det ikke direkte dumt? ;-)

  (PS. men godt gået!)

 5. Biler? Eller vægt. Min veninde siger hun dårligt kan sige hej til folk uden at få en status over, hvordan deres Dr Atkins/ Miami / Lene Hansson kur går.

 6. Helt klart biler!
  Jeg synes også, at jeg lidt for tit oplever at folk giver status over vægttab – og må indrømme, at det er ret ligegyldigt for mig….
  Når folk begynder at tale om vægt, får jeg bare mest lyst til at købe en snickers til dem…. ;-)

 7. Dælme nogle af de gode tanker du har dig *griner* Faktisk e problemet så at når man møder ham og man ikke er på pillen.. så kan det altså nemt ende med en for hurtig reproduktion, og så er det søde liv lidt for hurtigt overstået..

  Sublimt indlæg.. Topkarakter her.

 8. @ Attila: Taktak! *rødmer lige lidt af al den ros*
  Men du har ret; man skal liiige overveje en ekstra gang om man skal være på pillen eller ej, i forhold til om man nu er parat til reproduktion ;-)

  Hvorfor er det aldrig inde over ved samtalen hos lægen?? De burde lige advare, og sige, at man skal passe på, hvis man fravælger pillen…… ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑