Written by 10:13 am Lifestyle, Nature, Staff's Picks, Trending, Uddannelse

Miljøforurening: En Fantastisk Idé!

Lad os rejse vores forureningssprøjter højt og lade miljøskadelige kemikalier flyde frit, for hvad er meningen med et sundt og bæredygtigt miljø? Lad os omfavne vores kyniske side og lade miljøforureningen regere.

Miljøforurening og klimakamp- Vi kæmper for klimaet. Også når det nogle gange skal gå hårdt for sig.

… hvis Du Elsker at Trække Vejret Giftigt Luft

Hej der, jordens medlemmer af “Ødelæggelse er Fint” klubben! I dag tænkte vi, at vi skulle dykke ned i et emne, der virkelig får vores hjerte til at hamre af begejstring. Miljøforurening! For hvem har brug for frisk luft og rent vand, når man kan nyde en lækker cocktail af kemikalier og smog?

Læs også En Ufiltreret Uro Mod Krig og En Hyldest til Fred

Lad os starte med at rose miljøforureningens kreative bidrag til vores samfund. Takket være den generøse tilsætning af giftstoffer i luften, kan vi nu alle sammen deltage i vores helt egen daglige afdampningssession. Hvor vores lunger får fornøjelsen af at filtrere gennem en labyrint af partikler. Det er som at tage på en eksklusiv spa-tur hver eneste dag. Bortset fra at det faktisk er dårligt for dig.

Det er så lækkert at være et svin

Og husk, folks, hvorfor skulle vi nogensinde ønske at beskytte dyrelivet? Fugle, insekter og andre små væsner har da helt sikkert en “Plan B”. Altså når vi udrydder deres levesteder med vores dejlige kemikalier og plastik? Hvem har brug for biodiversitet? Når vi kan have en ensporet grå verden med en smule rust og affald som pynt?

Mere Plastik! Ja, tak!

Nu til det virkelig fantastiske: plastik! Hvem ønsker ikke at bade i havene af plastikaffald? Det er som en forfriskende svømmetur i en gigantisk plastiksuppe. Hvor vi kan nyde alle de kvalmende syn, lugte og fornemmelser, som vores plastikforbrug bringer med sig. Og hvorfor skulle vi bekymre os om dyr, der kvæles eller indtager mikroplast? Vi har da helt sikkert ingen plads til medfølelse i vores overfyldte plastikverden.

Bliv klogere på Miljø og Klima på Danmarks Natur’s sider.

Så, kære læsere, lad os rejse vores forureningssprøjter højt. Og lad miljøskadelige kemikalier flyde frit, for hvad er meningen med et sundt og bæredygtigt miljø? Lad os omfavne vores kyniske side og lade miljøforureningen regere. Hvis intet andet, så i det mindste vil vi have en god historie at fortælle vores børnebørn om, når de spørger, hvorfor vi lod planeten gå op i røg.

Så Fuck det! 🖕🏻

(Visited 20 times, 1 visits today)
[mc4wp_form id="5878"]
Close