The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Vi bliver nødt til at tale om Den Leende Ko

Udover Netflix, så har jeg Hulu herhjemme, som også er en streamingtjeneste, men med reklamer. For det meste er jeg underholdt af reklamerne, fordi de er amerikanske og dermed på en helt anden planet.

Nu kan jeg konstatere, at Den Leende Ko er et hit i USA. Eller prøver at være det. Og hver gang jeg ser Den Leende Ko eller The Laughing Cow eller, som den hedder originalt, La Vache Qui Rit, så kan jeg ikke forstå det.

  1. Hvem har fundet på det navn?
  2. Hvorfor har man valgt lige dét navn?
  3. Hvorfor er der ikke nogen der har sagt: “Really?! Stop jer selv!” eller: “Vraiment?! Arrêtez-vous!” (direkte (Google-)oversat – ligesom navnet)

Jeg er helt med på at ost kommer fra koen. Men køer ler ikke! Det gør de altså ikke. Og de går heller ikke med øreringe. Eller spankulerer rundt i køkkenet på to ben med yveret helt fremme.

den leende ko

Men selvom jeg lidt er ved at dø over navnet, hver gang jeg støder på det, så må jeg jo give dem, at de med det absolut fjollede navn, virkelig har fået slået deres brand fast. Også ved bare at oversætte det direkte til alle andre sprog.

Det ændrer ikke på, at jeg nok ville have kaldt det noget andet. Og at jeg virkelig ikke kan forstå, at der var ikke var nogen, der forsigtigt foreslog, at det måske bare var en lille smule fjollet. Eller at beslutningstagerne ikke lige sov på det, og næste morgen lige testede om det ville briste eller bære at sige “Ræk mig lige Den Leende Ko” eller “Donnez moi La Vache Qui Rit”.

Previous

Et drømmejob, en idé og tusind timers søvnunderskud

Next

Shit I say to my dog IV

1 Comment

  1. Jeg har det fuldstændig lige som dig. Den leende ko WTF???

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén