The CityGirl

'Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.'

Shit I say to my dog IV

 • “Fem minutter! Så skal vi nok gå!” – Fordi Dexter naturligvis kan klokken…
 • “Lad nu lige folk komme ind og tage jakken af!” – Forsøg på at dæmpe turbo-velkomstkomitéen. Virker ikke.
 • “Jaaaa! Skal du have en gulerod?!” – sagt helt high pitch i forsøg på at få Tyksen til at være begejstret for gulerødder. Resultat: Jeg har nu fundet adskillige uspiste, indtørrede gulerødder drysset rundt omkring i lejligheden. Dexter er fuldt ud klar over, at der findes federe snacks end gulerødder.
 • “Du ser SÅ godt ud i den nye sele!” – forsøg på at få Dexter til at være glad for at få sele på. Dexter er pisseligeglad og hader stadig alle seler.
 • “Hallo! Du dør altså ikke af at få klippet negle!” – det upædagogiske øjeblik, som man nødvendigvis når til, når man endnu engang har forsøgt at klippe negle på sin hund, der opfører sig som om hun skal dø.
 • “Giver du lige lidt dyne?” – Det øjeblik, stort set hver dag, hvor det går op for mig HVOR flink en hundeejer jeg er, når jeg pænt spørger min hund, om jeg må få min dyne. Hvilket i øvrigt er et spørgsmål Dexter konsekvent ignorerer…
 • “Neeeeeej! Ligger du lige der i din kurv?!” – Stating the obvious….IMG_5347
 • “Men du kan ikke få noget is, fordi det er chokolade, og det kan du ikke tåle!” – Overdrevent pædagogisk snak om is, som Dexter er komplet ligeglad med. Hun vil dø en glad en hund, hvis hun bare får chokoladeisen.

Previous

Vi bliver nødt til at tale om Den Leende Ko

Next

Pokémon Go: Er det ikke det der Tamagotchi?

6 Comments

 1. To dyner. Problem solved!

  …Det kan ikke gå galt.

  • The CityGirl

   Der er fra tid til anden to dyner. Stadig min dyne, der bliver taget. Eller i hvert fald den dyne, der ligger i min side af sengen… Generelt er der god plads i dobbeltsengen, når det bare er mig og Dexter; vi ligger begge i samme side….! ;-)

 2. Charlotte

  Problemet opstår først for alvor, når du begynder at svare på Dexers vegne, og således har en hyggelig dialog.
  Altså ikke at det hænder mellem min hund og mig.

  • The CityGirl

   Well….. Det gør jeg *muligvis* nogle gange….. *Muligvis* har hun sin egen stemme…. ;-)
   Og Dexters svar på verden generelt kan også læses på https://www.instagram.com/lexdexcph/ – naturligvis! :-D

   • Charlotte

    Der bliver nærlæst på insta og *muligvis* ligner de damers personlighed lidt hinanden :)

    • The CityGirl

     Haha! Dejligt at jeg ikke er den eneste med en bossy hund ;-)

Comments are closed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén